bazylia128
Fanka BB :)
A nie bylo tak ze mialas okolo 5?Nie mam aktualnegoa tego starego teraz nie mam jak teraz sprawdzić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A nie bylo tak ze mialas okolo 5?Nie mam aktualnegoa tego starego teraz nie mam jak teraz sprawdzić
Boję się zwolnić, bo wroce do domu i sie poskładam do reszty ;( mamy ostatniego zarodka. Jak zadzwoni lekarz i powie,żeby od razu podchodzic to co ja mam zrobić? Nie mamy pieniędzy na leczenie immunologiczne, nawet nie wiem jakie są terminy do immunologa.. próbować 4 raz??? Jezu.. dlaczego mu musimy to przechodzić..O w mordę... Rozumiem Cię bardzo dobrze..możesz zwolnić się popołudniu z pracy? Co do bety to plamienie naprawdę nie przesadza, ja bym wręcz pomyślała że to dobry znak bo wcześniej tego u Ciebie nie było!
Na razie zbadam tu w UK amh, jeśli będzie beznadziejnie niskie to nie lecę do Polski za tydzień, wtedy zrobiłabym resztę hormonów ... Pozatym u mnie może wyjść teraz zanizone po immunosupresji w listopadzie, accofilu jeszcze w tym miesiącu, ciąży itd.. To bujda że amh nie skacze i może tylko spadać! ja raz w życiu badałam. Dziwię się że Invicta tylko raz mi to zbadala.. Znam tyle przypadków skoków amh szczególne jak były wcześniej operacje.. Mam koleżankę z Niemiec ona już 12 razy do transferu podchodzila.. 3 razy poronila.. KIR AA, endomenda i NK w kosmos w endometrium tak że te u mnie to Pikuś.. Biedna już tyle przeszla.. Jest o rok starsza.. Badała amh kilka lat temu jakiś czas po operacji na endomende i miała poniżej jeden.. W zeszły roku miała 2.4 jak przed ostatnia stymulacja badała.. Także wiecie, takie gadki Rozenek że amh to wyrocznia to już do nas nie powinno przemawiać.. Jeśli będę mieć poniżej 0.5 to na ten moment sobie odpuszczę.. Będę brać 2 miechy dhea i wtedy znów zbadam.. ja jeszcze nic nie biorę oprócz maca po ba wszystko jeszcze czekam..Ale fajnie z tym czytaniem. Powoli bedziesz wracac do formy A kiedy bedziesz miala AMH? Masz tez mozliwosc zbadania FSH?
A ja tak miałam 8dpt, lutinus wyplywal w kolorze kawy z mlekiem, zrobilam progesteron ale się okazało że to nie tu jest problem bo wynik 168ng. Na drugi dzień lutinus już bielutki, ale 13dpt ta sama jednodniowa sytuacja. Nie wiem czemu tak ale beta rosnie. Więc myślę że nie masz się czym martwić. Ja dalej trzymam kciukiWyniki po 16. Odbieram sama. Ale właśnie moja nadzieja sie zgasila.. poszlam do łazienki A tam wyleciała rozpuszczona luteina cala w kolorze jasniutkich kawy z mlekiem. [emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24][emoji24]
Nie mysl teraz o tym Wszystko jest do poukladania. Co by sie nie dzialo to napewno dacie rade. Pomyslimy w razie W razem ok?Boję się zwolnić, bo wroce do domu i sie poskładam do reszty ;( mamy ostatniego zarodka. Jak zadzwoni lekarz i powie,żeby od razu podchodzic to co ja mam zrobić? Nie mamy pieniędzy na leczenie immunologiczne, nawet nie wiem jakie są terminy do immunologa.. próbować 4 raz??? Jezu.. dlaczego mu musimy to przechodzić..
Jesli się nie uda jedz do immunologa.. Pasnik to nie jest bardzo duży koszt.. Poczekaj kilka miesięcy, terminy niby na maj ale da się upolować szybciej.. zobacz mnie i kilku innym dziewczynom zaskoczyło w pierwszym transferze po jego zaleceniach.. jestes młoda, zegar Ci jeszcze jak szalony nie tyka.. Udźwigniesz to, tymbardziej ze mąż zacznie zaraz dobrze zarabiać to Was też dobrze podbuduje, zobaczysz! To jest plan B ale beta naprawdę może dziś się okazać wysoka.. Poczekaj...Boję się zwolnić, bo wroce do domu i sie poskładam do reszty ;( mamy ostatniego zarodka. Jak zadzwoni lekarz i powie,żeby od razu podchodzic to co ja mam zrobić? Nie mamy pieniędzy na leczenie immunologiczne, nawet nie wiem jakie są terminy do immunologa.. próbować 4 raz??? Jezu.. dlaczego mu musimy to przechodzić..
hahahhaha ja jak tez o tym sluchalam to mialam powiedziec o dhea Mi urosło przeciez i to po punkcji i 3 ciazach a pozniej widzialas co sie dzialo nawet na antykach To nie jest wyrocznia i my o tym wiemy !!!!Na razie zbadam tu w UK amh, jeśli będzie beznadziejnie niskie to nie lecę do Polski za tydzień, wtedy zrobiłam resztę hormonów ... Pozatym u mnie może wyjść teraz zanizone po immunosupresji w listopadzie, accofilu jeszcze w tym miesiącu, ciąży itd.. To pójdą że amh nie skacze i może tylko spadać! ja raz w życiu badałam. Dziwię się że Invicta tylko raz mi to zbadala.. Znam tyle przypadków skoków amh szczególne jak były wcześniej operacje.. Mam koleżankę z Niemiec ona już 12 razy do transferu podchodzila.. 3 razy poronila.. KIR AA, endomenda i NK w kosmos w endometrium tak że te u mnie to Pikuś.. Biedna już tyle przeszla.. Jest o rok starsza.. Badała amh kilka lat temu jakiś czas po operacji na endomende i miała poniżej jeden.. W zeszły roku miała 2.4 jak przed ostatnia stymulacja badała.. Także wiecie, takie gadki Rozenek że amh to wyrocznia to już do nas nie powinno przemawiać.. Jeśli będę mieć poniżej 0.5 to na ten moment sobie odpuszczę.. Będę brać 2 miechy dhea i wtedy znów zbadam.. ja jeszcze nic nie biorę oprócz maca po ba wszystko jeszcze czekam..
Ja juz sie spłakałam normalnie. Wiem,ze nie mam juz na to wpływu ale chyba jakoś peklam.A ja tak miałam 8dpt, lutinus wyplywal w kolorze kawy z mlekiem, zrobilam progesteron ale się okazało że to nie tu jest problem bo wynik 168ng. Na drugi dzień lutinus już bielutki, ale 13dpt ta sama jednodniowa sytuacja. Nie wiem czemu tak ale beta rosnie. Więc myślę że nie masz się czym martwić. Ja dalej trzymam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
Kurczę emocje też ciążę wróża! Nie wiem czemu ale czuje że u Ciebie beta rośnie.. A kiedy Twój Marek wyjeżdża?Ja juz sie spłakałam normalnie. Wiem,ze nie mam juz na to wpływu ale chyba jakoś peklam.
Ja tez tak mysle!!!! Posluchaj doswiadczonych kolezanek A teraz wez kilka głębokich oddechów i poodychaj chwilke przepona.Kurczę emocje też ciążę wróża! Nie wiem czemu ale czuje że u Ciebie beta rośnie.. A kiedy Twój Marek wyjeżdża?