reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Okazalo sie ze wzielam i zaraz po otwarciu popsulam lamety do pobrania krwi! Musiał mąż z pracy przyjechać, rozebrać je, wyjąć nożyki żebym mogła się ciąć haha! Coś ostatnio mi mało co wychodzi :(
Ale dziś zglosilam się aby być 'mystery reader' w klasie mojego syna i będę pokryjomu czytać maluchom książkę. :D Wreszcie pozytywny akcent...
Jednak czuje że wynik amh zwali mnie z nóg i już zapomnieć będziemy mogli o staraniach..
Ale fajnie z tym czytaniem. Powoli bedziesz wracac do formy 👍 :-) :) A kiedy bedziesz miala AMH? Masz tez mozliwosc zbadania FSH?

Ja tego nie uniose dziewczyny. Nie dam rady. Siedzę i walczę,zeby sie nie rozryczec. A właśnie weszła interesantka do mnie z maluszkiem w foteliku...
O w mordę... Rozumiem Cię bardzo dobrze..możesz zwolnić się popołudniu z pracy? Co do bety to plamienie naprawdę nie przesadza, ja bym wręcz pomyślała że to dobry znak bo wcześniej tego u Ciebie nie było!

reklama
Ja tego nie uniose dziewczyny. Nie dam rady. Siedzę i walczę,zeby sie nie rozryczec. A właśnie weszła interesantka do mnie z maluszkiem w foteliku...
Zwolnij sie z pracy. Powiedz ze zle sie czujesz. Zanim dojdziesz do domu minie juz troche czasu. Jak sie przewietrzysz tez dobrze ci zrobi. Jeszcze tylko 4 godzinki.

Do góry