reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dzien dobry i niech taki zostanie az do dobranoc!
ja juz po spacerze z psem, trzech zastrzykach z brzucho, sniadaniu i zaraz czas na encorton.
Madzialenak - dziekuje i pamietam jak tu zagladalam kiedy Ty bylas przed testowaniem - ja sie wtedy stresowalam, a co dopiero Ty! Bardzo sie ciesze, ze Ci sie udalo i zycze duzo zdrowia i swietnego samopoczucia na cala okragutka ciaze.
Pingwinek - moze bedziesz testowac w dniu mojego transferu? jutro pewnie doktor L. (Ty tez mialas transfer u Niego?) mi cos powie na temat potencjalnego terminu punkcji i T. Odpoczywaj ile mozesz, swoja droga nawet nie moge sobie wyobrazic tych emocji po T. Ja juz jestem ciagle pomiedzy ekscytacja a strachem.Trzymaj sie cieplo!
milego dnia dziewczyny!

reklama
Agapi, Darii - dziekuje! To fakt, ze to forum ma moce terapeutyczne - probowalam kiedys z dwiema psycholozkami ratowac moje samopoczucie, a tu od miesiaca zagladam i czuje sie o niebo lepiej!

Wanda zobaczysz jak ten czas zleci, już niedługo i Ty będziesz testować a my będziemy mocno ściskać kciukasy.

A tak poza tym dziewczynki to ja się jeszcze nie podzieliłam wiruskami ciążowymi. Łapcie ile się da, jak nie wystarczy to jeszcze podeślę :tak:
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Madzialenak - ano nie mogę spać, bo tak jak pisałam, śpię w dzień dużo i potem wieczorem nie mogę zasnąć :D Dziękuję za poradę :* faktycznie się wybiorę, sprawdzę progesteron i od razu TSH. Ja jakoś się nastawiam jednak na powtórkę, dziś boli jak na @ i ustępują dolegliwości z okresu punkcji... Poza tym po tym nieszczęsnym transferze doktor S. powiedziała, że zapisała w dokumentacji o tych moich problemach, żeby wiedzieli przy następnym transferze. I może dzielę włos na czworo, ale mnie tak od razu tknęło, że jak mówi o następnym, to pewnie jest wysoce prawdopodobny... Dobrze, że mam mrozaczki...
Wanda - mi robił punkcję doktor Z., a transfer robiła doktor S., doktor L. tylko sprawdzał 2 razy pęcherzyki przed punkcją. Trzymam za Ciebie mocno kciuki :-)

Hej mamuski, obecne i te juz nie bawem :-) zaraz do wampirów lece, mysle czy tą bete zbadac... Mirzylam temp. w p...wie i mam 37.4 to chyba zle co ...? za to dwa dni temu rano obudzilam sie mokra jak szczurek, wiec wtedy chyba spadla? jak to jest z ta temperaturą :-( bo juz nie kumam...
Darii fsh na poziomie 6 jest moim zdaniem OK, podobno razem z lh stosunek powinien byc jak najblizszy 1. Takze nie masz powodow do zmartwien :tak:

Wanda_dd - witaj, fajnie, że do nas dołączyłaś i się "objawiłaś";-)
SonySony - używaj teraz męża, póki macie czas tylko dla siebie, bo już wkrótce pewna kochana mała istotka wprowadzi do Waszego życia niezłe zamieszanie.
darii - będziemy walczyć pomimo niskiego AMH i oczywiście wygramy!!! taki plan na najbliższy rok:tak::tak:

Jeśli chodzi o mnie to jak to mówią gdy się nie ma co się chce, to się chce co się ma. My mamy jeszcze wolność, więc korzystamy z braku domowych obowiązków i w niedzielę wreszcie udało się nam pierwszy raz w tym sezonie wybrać na narty, a wczoraj pospacerowałam sobie po naszej śląskiej galerii handlowej.

Adus, powodzenia uwampirow.
A temperatury w naszym przypadku nie warto mierzyc bo napedza ja progesteron jaki bierzemy. Przetestowalam te teorie ostatnio na sobie. Zbadalam w dniu testu. Tempka byla 37 z groszami a test negatywny.

Masia - dziekuje i tez sie ciesze z tu jestem z Wami.
Pingwinek - pani doktor miala na mysli kolejny transfer, jak juz po urodzeniu tego malentasa wrocisz po mrozaczka!

Pingwinek Ty jesteś kolejna czarownicą, jaki kolejny raz??? chyba, że po urodzeniu za kilka lat! Ja też miałam ból jak na @ i co ? mały szkrab rośnie w brzusiu. Spokój i pozytywne nastawienie to teraz Twoi najlepsi przyjaciele a nie czarnowidztwo.

reklama
Do góry