reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Aduś, śpijcie słodko :-)
Dobrej nocki.
Dobrej nocki.
pingwinek75
pingwinek75
Lawendowy_sen - ja pokazałam takie podwójne, żeby dzieci nie były oddzielone za bardzo - po tylu miesiącach razem w brzuszku lepiej im nie fundować terapii szokowej - są takie specjalne separatory z gąbki i materiału, żeby sobie krzywdy nie zrobiły.
Wanda - dziękuję :-) tak, miałam T 09 stycznia, teraz długie dwa tygodnie... W tej samej klinice, co Ty :-)
DOBREJ NOCKI!
Wanda - dziękuję :-) tak, miałam T 09 stycznia, teraz długie dwa tygodnie... W tej samej klinice, co Ty :-)
DOBREJ NOCKI!
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Pingwinku a Ty spać nie możesz Kochana?? :-)
Jeśli mogę Ci doradzić to proponuję wykonać badanie progesteronu bo jest on ważny do utrzymania ciąży. Ja przy teraźniejszym podejściu zrobiłam kilka razy i powiem Ci, że przy pierwszym badaniu był dużo za niski, od razu zwiększyłam sama dawkę luteiny i już jest w porządku. Być może dzięki temu dzidzia żyje i ma się dobrze.
Jeśli mogę Ci doradzić to proponuję wykonać badanie progesteronu bo jest on ważny do utrzymania ciąży. Ja przy teraźniejszym podejściu zrobiłam kilka razy i powiem Ci, że przy pierwszym badaniu był dużo za niski, od razu zwiększyłam sama dawkę luteiny i już jest w porządku. Być może dzięki temu dzidzia żyje i ma się dobrze.
madzialenak
mama na pełen etat
Wanda witaj :-)to forum na pewno pomoże przetrwać Ci przede wszystkim czas oczekiwania na test, który jest bardzo stresujący. Życzę Ci, aby to pierwsze podejście było tym jedynym, abyś za kilka miesięcy mogła tulić swoje maleństwa lub maleństwo.
Czesc Dziewuszki :-)
Madzialenak, cieplo sie robi na sercu jak sie czyta takie wiadomosci jak Twoje. Teraz stosuj zalecenia lekarza a my bedziemy Ci wirtualnie umilac czas Po Twoim poscie mozna od razu wywnioskowc, ze lekarz kompetentny. Ciesze sie ,ze trafilas tak dobrze
Madzialenak, cieplo sie robi na sercu jak sie czyta takie wiadomosci jak Twoje. Teraz stosuj zalecenia lekarza a my bedziemy Ci wirtualnie umilac czas Po Twoim poscie mozna od razu wywnioskowc, ze lekarz kompetentny. Ciesze sie ,ze trafilas tak dobrze
Witaj Wanda, ciesze sie,ze do nas dolaczylas. To forum i dziewczyny tutaj sa ta wielka sila, ktora uruchamia nasz motor do dzialania. Wspieramy sie rada i pocieszamy gdy trzeba.To forum jest lepsze niz seans z najlepszym psychologiem. Trzymam kciuki by to pierwsze in vitro bylo udane.Powodzenia :-)
reklama
Dzień dobry dziewczynki Ale nam się bialutko zrobiło
Madzialenak wypoczywaj kochana, trzymam kciuki, żebyś po następnej wizycie powiedziała nam, że już jest wszystko poprzyklejane
Sony cieszę się, że Twój M już na stałe jest przy Tobie. Zawsze to lepiej na sercu jak jest pod ręką...
Aduś jak samopoczucie? Już dzisiaj się tak mocno nie stresujesz? Wczoraj rozmawiałyśmy o FSH, sprawdziłam, miałam zrobiony w 2 dc 6,29 Orientujesz się czy jest ok?
Wanda witam Cię serdecznie i trzymam mocno kciuki za stymulację żebyś miała piękne jajeczka
Miłego dnia kobietki drogie!!!
Madzialenak wypoczywaj kochana, trzymam kciuki, żebyś po następnej wizycie powiedziała nam, że już jest wszystko poprzyklejane
Sony cieszę się, że Twój M już na stałe jest przy Tobie. Zawsze to lepiej na sercu jak jest pod ręką...
Aduś jak samopoczucie? Już dzisiaj się tak mocno nie stresujesz? Wczoraj rozmawiałyśmy o FSH, sprawdziłam, miałam zrobiony w 2 dc 6,29 Orientujesz się czy jest ok?
Wanda witam Cię serdecznie i trzymam mocno kciuki za stymulację żebyś miała piękne jajeczka
Miłego dnia kobietki drogie!!!
Podziel się: