reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A powiedz czy lekarz Ci mówił że AMH najlepiej badać w jakimś konkretnym dniu?

Dziewczyny któras z Was wie może kiedy liczy się 1dc przy poronieniu?
Moj ginekolog powiedział ze tak jak normalnamiesiaczka czyli początek krwawienia to początek cyklu ale zaznaczył również ze prawidłowym cyklem jest ten który przyjdzie za miesiąc zgodnie z wcześniejszymi dniami cyklu. Kurczę mam wrażenie ze strasznie zawiłe napisałam 😊

reklama
Moj ginekolog powiedział ze tak jak normalnamiesiaczka czyli początek krwawienia to początek cyklu ale zaznaczył również ze prawidłowym cyklem jest ten który przyjdzie za miesiąc zgodnie z wcześniejszymi dniami cyklu. Kurczę mam wrażenie ze strasznie zawiłe napisałam 😊
Tu po poronieniu warto badać amh? Nie będzie zanizone ?

Ja cc. I nikt nie zabronił kolejnych starań mimo że zaczęliśmy 6mcy po porodzie.
Mnie lekarz powiedział że transferu nie będzie po cc jak nie odczekam minimum rok. Starania naturalne to co innego. To Ty decydujesz. Teraz przy drugim porodzie blizna okazała się bardzo cienka i różnie bywa, można nawet pęknąć, a ja na wariata nie chcę. Słucham się lekarzy, bo kto wie? Może uda się mieć więcej dzieci. Na mnie jeszcze mała gromadka czeka [emoji3526]

A powiedz czy lekarz Ci mówił że AMH najlepiej badać w jakimś konkretnym dniu?

Dziewczyny któras z Was wie może kiedy liczy się 1dc przy poronieniu?
Coś mówił że amh może się zmieniać z cyklu na cykl i że na małych wartościach raczej są małe wahania albo nie ma wcale, a na dużych to już może być większa roznica

reklama
Kochana a możesz przypomnieć jakie suple aktualnie bierzesz ? ❤
Preofetril famale, maz for men, kwas foliowy metylowany, dhea eliot, metformin 1500 bralam symphormin teraz gluskophage, wit b 12, wit D3 w kroplach, skrzyp na wlosy, acard, pije ostatnio pokrzywe, aloes i pigwe. Na poczatku mi wychodzily dziwne chrosty nie wiem czy od tego czy od peelingu. Teraz jest ok. Duzo diety i ruchu anty kontracept. Chyba slabo dzialaj. AMH ponad 9. Niedrozne dwa jajowody.

Do góry