Nadzieja a który to TC u Ciebie? Super, że wszystko dobrzeWszystko jest w porządku na 60%bedzie córka [emoji4]kolejne badania w marcu wtedy juz na 100%potwierdzą płeć
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadzieja a który to TC u Ciebie? Super, że wszystko dobrzeWszystko jest w porządku na 60%bedzie córka [emoji4]kolejne badania w marcu wtedy juz na 100%potwierdzą płeć
I oby więcej dobrych wiadomości !! GratulujeWszystko jest w porządku na 60%bedzie córka [emoji4]kolejne badania w marcu wtedy juz na 100%potwierdzą płeć
Mala nadzieja ❤Wszystko jest w porządku na 60%bedzie córka [emoji4]kolejne badania w marcu wtedy juz na 100%potwierdzą płeć
@Netiaskitchen Co????? A jakie masz przy tym FSH. To sie zawsze rozibi do 3 dnia cyklu.A powiedz czy lekarz Ci mówił że AMH najlepiej badać w jakimś konkretnym dniu?
Dziewczyny któras z Was wie może kiedy liczy się 1dc przy poronieniu?
Nie sadze w blad pomiaru raczej reakcja na leki.Ja też się nie spodziewałam. Z 4.88 na 6.25 w 2 tygodnie to dużo. Może to i lepiej ze mam to na świeżo sprawdzone i że jest wyżej, to lekarz będzie ostrożniejszy. Jak mu powiedziałam, że poprzednio bali się mnie stymulować, to on na to, że się nie dziwi...
Tak, zaczynam od jutra. Spojrzałam teraz dokładniej na rozpiskę. Dziś estradiol na poziomie 44.Lekarz mówił że stymulacja na pewno potrwa dłużej niż standard, ale już tak miałam poprzednio, więc tego się spodziewałam.
No dobrze a ty co czujesz? Z twoim to mozna tak sobie pomyslalam do psychoterapeuty bo ja mam ten sam problem. Moze to kwestia jego za wysokiego ego, moze jet w tobie tak bardzo zakochany. Ale to bardzo powazna decyzja. Moj tez nie i nie a kiedys mu powiedzialam ja nie zostane na starosc sama a jesli ty nie chcesz urzeczywistniec mojego malego marzenia to chyba sie nie dobralismy.Dawno dawno temu jak bylam w podstawówce to na TVP1 byl taki program "Pierwszy Krzyk". Kobiety rodziły i większość dzieci trafiała do adopcji. Po tym programie narodziny sie moje marzenia o 2wlasnych dzieciach i 1adoptowanym.
Niestety mój ma obiekcje,boi sie adopcji.
To pewnie przy tym terminie implantacja. Ja tak mysle ❤Dziewczyny właśnie wstałam po nocce a na wkładce jasnobrązowa plama z utrogestanu... dziś 7dpt. Czy to może być to o czym myśle? Przy ponownej aplikacji nic nie było tylko biało. Rano po kąpieli strasznie mnie telepalo z zimna mimo ze teoretycznie byłam pod kołdra. Odchodzę od zmysłów
A robilas w tym samy labo?Wracamy po wizycie. Rano jeszcze robiłam amh bo jest w ramach programu na który się zdecydowaliśmy i wyszło 6.25...Lekarz mówi że przy wyższych poziomach może się tak wahać, ja sama nie wiem... Mam od dziś Menopur i Gonapeptyl codziennie. Menopur na razie w małych dawkach:150,75,75,i po 150 do przyszłego piątku. Nazwał to stymulacją blokującą. Nie oglądał pęcherzyków, z amh wyliczył ich total ilość na 55 i mówił, że na usg i tak byłoby widać tylko część i na razie to nic nie wniesie. Apteka zaliczona, spodziewałam się że zapłacę za leki fortunę, a zapłaciłam 66zl. Jest zimno jak cholera... Czekamy na autobus do domku
Najlepeiej odczekac do naturalnego okresu...A powiedz czy lekarz Ci mówił że AMH najlepiej badać w jakimś konkretnym dniu?
Dziewczyny któras z Was wie może kiedy liczy się 1dc przy poronieniu?