GRATULACJE. Przyrasta ;**Dziewczyny moje wyniki z dzis 8dpt 58.1 (6dpt bylo 20.1) dzisiejszy progesteron ponad 25..jest ok?
reklama
Kochana przytualm mocno. Masz jakiś zardoki jeszcze. Jakiś plan ??Cześć dziewczyny. Ja niestety dzisiaj zamykam dzień smutasem bo moja beta 1,2 w 9 dpt blastocysty To był mój czwarty transfer i czwarty z taką betą Tak strasznie mi smutno
Ciężko stwierdzić co lekarz widział jak robił usg. Punkcja jest pod narkoza ,zadzwoń może do kliniki ??Jutro mam punkcje jestem dość mocno przeziębiona myślicie że to ma jakiś wpływ na komórki które będą pobierać???
Aduś moja droga po traumie zawsze nam się tak wydaję, ale zobacz ile razy od życia dostałaś po du..e i zawsze się poniosłaś i o swoje walczyłaś. Czas leczy rany. Masz wspaniałą rodzinę, męża dziecko daj sobie trochę czasu. Wierzę że się pozbieram, a nawet to wiem.❤❤❤❤❤❤❤❤Dziękuję ale to nie jest tak że można powrotu iść już do przodu.. myślę że to nie odwracanie wpłynie na mnie bo zaczynam bardzo żałować że zafundowałam sobie taką traumę i wróciłam po te zarodki.. Podświadomie chyba czuje że się to źle skończy dlatego tyle lat zwlekalam bo byłam szczęśliwa, bardzo szczęśliwa i teraz już taka nie będę nigdy bo na zawsze to pozostanie w głowie. Tak jest walka do upadłego to nie zawsze jest dobre rozwiązanie... Boję się jak to wpłynie na moją psychikę, bo chciałabym znów żyć...
Laurka2019
Fanka BB :)
Najlepsza klasa 4.1.1 z 5doby ma ubytek chromosomu. Dr mowil ze czesto te najlepsze sa uszkodzone,wiele przykładów klasy 5.1.1 chorych zarodków dr podawał. Uwierzycie,ze jedna dziewczyna miała 5 zarodkow klasy 4 i 5 i wszystkie uszkodzone genetycznieCzyli dobrze rozumiem ze ten w ocenie embriologa najlepszy ma delecje hmm i jak tu wierzyć ze to co książkowe to zdrowe ??
@nadziejamooja;)
Witaj w klubie, idziemy ramię w ramię niestety. U mnie identyczna sytuacja jak u Ciebie, w poniedziałek miałam betę negatywną po czwartym transferze. Przytulam
@fredka84 To ja też Cię tulisiam mocno. Ty masz to szczęście, że już za chwilę jedziesz do Docenta i będziesz w trakcie leczenia. Ja wczoraj dzwoniłam do Łodzi i obecnie terminy na kwiecień. Będę próbowała dzwonić codziennie bo jak pisałyście, często wizyty się zwalniają. Może spróbuje jeszcze wbić się wcześniej do Sydora do Katowic albo Krakowa. Robiłaś już może jakieś badania do Docenta? Masz jakiś trop?Kochana przytualm mocno. Masz jakiś zardoki jeszcze. Jakiś plan ??
@Caro♤♤♤♤ Mamy jeszcze cztery zarodki zamrożone, więc jest dobrze . Teraz tylko trzeba dobry plan opracować , pogłębić badania o do dzieła
Aaaanna
Ja jestem jeszcze przed myślę że będę miała transfer w przyszłym tygodniu.
Boję się bardzo bo jak każdy czekam na sukces.
Tobie życzę powodzenia. I trzymam kciuki.
Kiedy masz robić bete?
Boję się bardzo bo jak każdy czekam na sukces.
Tobie życzę powodzenia. I trzymam kciuki.
Kiedy masz robić bete?
Też będzie 2.
motylek24
Macie jakieś wskazania do tych badań? Jakieś obciążenia genetyczne u siebie lub w rodzinie? Został wam choć jeden zdrowy zarodek?Najlepsza klasa 4.1.1 z 5doby ma ubytek chromosomu. Dr mowil ze czesto te najlepsze sa uszkodzone,wiele przykładów klasy 5.1.1 chorych zarodków dr podawał. Uwierzycie,ze jedna dziewczyna miała 5 zarodkow klasy 4 i 5 i wszystkie uszkodzone genetycznie
Vinszka
Czyli te zarodki z uszkodzeniami nie mają szansy na poprawną ciążę i zdrowe dziecko?Najlepsza klasa 4.1.1 z 5doby ma ubytek chromosomu. Dr mowil ze czesto te najlepsze sa uszkodzone,wiele przykładów klasy 5.1.1 chorych zarodków dr podawał. Uwierzycie,ze jedna dziewczyna miała 5 zarodkow klasy 4 i 5 i wszystkie uszkodzone genetycznie
Wybacz, że pytam, ale nie wiem jak to interpretować.
reklama
motylek24
Poronienia się nie zapomina. Może wspomnienia blakną ale raz na jakiś czas pojawia się myśl "o moje dziecko miałoby tyle lat..." Odpocznij chwilę, daj sobie czas choć dwa czy trzy miesiące.Dziękuję ale to nie jest tak że można powrotu iść już do przodu.. myślę że to nie odwracanie wpłynie na mnie bo zaczynam bardzo żałować że zafundowałam sobie taką traumę i wróciłam po te zarodki.. Podświadomie chyba czuje że się to źle skończy dlatego tyle lat zwlekalam bo byłam szczęśliwa, bardzo szczęśliwa i teraz już taka nie będę nigdy bo na zawsze to pozostanie w głowie. Tak jest walka do upadłego to nie zawsze jest dobre rozwiązanie... Boję się jak to wpłynie na moją psychikę, bo chciałabym znów żyć...
Podziel się: