reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

D.pa znowu

Beta 6.6 estr 2239, prog.15.2.Dzis 6 dpt.
Poprzednio 2 dpt. Beta 42.5 estr.1771 , prog. 162
Przykro mi. Ja przeszłam 5 nieudanych transferów i 3 pełne stymulacje przez ponad 4 lata... Wiem co to znaczy rozczarowanie, żal i smutek. Ale pamiętaj, że jesteś w dobrej sytuacji- masz jeszcze 4 mrozaczki, to są 4 kolejne szanse! Daj sobie czas, umawiaj się do lekarza i działajcie dalej, w końcu się uda! 😘✊

reklama
Dr Gł..ek, . Niby decydujaca weryfikacja w sobotę ale nie ma się co czarować. Mam 4 mrozaczki. Tylko kasy coraz bardziej brak i to wszystko co jakoś z pracą pogodzić.
To badanie coś wnosi ??? Co powinnam teraz zbadać ?? miałam podstawowe badania +kariotypy wszystko ok. U nas czynnij męski ja mam tsh ale wszystko pilnuje.
Tak to badania moze cos wniesc choc osobiscie wiecej u mnie wnioslo leczenie docenta.. Tych niewiadomych jest sporo więc zanim podejdziesz do crio coś warto zbadać, może histeroskopie przynajmniej zrobić.

To mogą ale nie muszą być pozostałości po zastrzyku.. Przy synu w 6dpt miałam betę tylko 9, masz jeszcze szansę że urośnie, mniejsze ale są.. Najważniejsze że masz jeszcze kilka zarodków tym razem!
Podchodzisz w Invicta Gdańsk?
Ty mialas dwa zarodki podane ;( Bardzo trzymam kciuki ale tak niska beta raczej ie wyglada najlepiej. Przykro mi... Obym sie mylila❤❤❤

Cześć moje staraczki! Weszłam na chwilę was podczytać, ale widzę nie ma zbyt dobrych wiadomości ostatnio. [emoji3525][emoji3525]

@Aduś16 tak strasznie mi przykro przez co musisz przechodzić.

@Tasza śliczna dziewczynka [emoji7]

@sandra777.12 ogromne gratulacje! Mówiłam, że ten wiek jest super na dwie kreski! Jak się czujesz?

Caro ja też z Gdańska, tzn. tam mi robili transfery. Prócz kariotypu miałam z mężem robiona genetykę i przy drugim transferze biopsję endometrium.

Kochane trzymam za was mocne, mocne kciuki [emoji110] i serduchem jestem z wami!

Cześć moje staraczki! Weszłam na chwilę was podczytać, ale widzę nie ma zbyt dobrych wiadomości ostatnio. [emoji3525][emoji3525]

@sandra777.12 ogromne gratulacje! Mówiłam, że ten wiek jest super na dwie kreski! Jak się czujesz?

Caro ja też z Gdańska, tzn. tam mi robili transfery. Prócz kariotypu miałam z mężem robiona genetykę i przy drugim transferze biopsję endometrium.

Kochane trzymam za was mocne, mocne kciuki [emoji110] i serduchem jestem z wami!
Wpadaj do nas czzeciej ;)

Cześć mamuśka ;)
A dziękuje ;) Teraz już lepiej, dzisiaj zaczęłam 11 tydzień, więc jakoś leci 😍 mam tylko nadzieję, że nie osiwieje do porodu;) żyje od usg do usg 😂

A jak u Ciebie ? Jak tam chłopaki ? ;)

reklama
Do góry