My juz czekamy pod gabinetem. Odebralam progesteron. Ledwo ponad 7. Na pewno dojdzie prolutex. Dziewczyny czy to nie za niski na transfer? Czy po zastrzykach mi szybko podrośnie? Od 5 dni biore 2x1 duphaston , 2x2 pod jezyk i 3x2 luteine dopochwowo.
Edit: Juz jestesmy po
[emoji173][emoji173][emoji173] Kropus jest już ze mną
pierwszy raz zajrzałam na monitor i widziałam najpierw pusto A potem białą kropeczkę
Zapytalam o progesteron. Zwiększył mi dawkę tej pod język na 3x2, i dal prolutex. Powiedzial,ze nie ma co się sugerować tym progesteronem, bo duphaston i luteine dopochwowa prawie nie wychodzi w krwi. Jedynie ta pod język i prolutex. Kazal sie czytac internetowow i nie pytać "hejka dziewczyny, kiedy testujcie, ile bierzecie itd" bo to bez sensu. Czas to udzielają się osoby po jednej procedurze i uprawiają medycynę. W ciąży trzeba być spokojnym. Terwz kazal czekac, szydełkować i oglądać netlixa
beta 31 stycznia. Jak zapytalam czy badać po miedzy ten progesteron to odpowiedział,ze nie ma potrzeby. Zrobiliśmy już wszystko co mogliśmy. Zapłaciliśmy za ah i embrio glutka. Łącznie wyszlo 2600 no i nie wiem ile za leki bo maz poszedl do apteki A ja zalegam w aucie. Trzymajcie prosze za nas kciuki [emoji173][emoji173][emoji173]