ilmenau
Fanka BB :)
Wiesz on nawet pęcherzyka nie widział... To jakiś kabaret! Dali mi 3 opcje na poronienie, wybrałam bez tabletek w domu.. Zapytałam że jak wyjdzie płód mogę go gdzieś zbadać genetycznie ale nie wiedzą... Spróbuje się dowiedzieć.
W Poznaniu jest jakaś klinika, która robi badania genetyczne, tylko materiał do badań musi być jakiś zabezpieczony więc nie wiem czy jest możliwość wysłać im z zagranicy... Ztego co kojarzę to oni chyba kosmowke badają.
Przykro mi bardzo Basiu
No więc ja przychodzę z dobrymi wiadomościami
Dziś 9tydz+2dni, dzidziuś ma 2.5cm, akcja serduszka 179 i termin porodu 23.08.2020 ☺ @bazylia128 dopisz proszę do kalendarza
Nasze Maleństwo jest piękne, machało do nas rączkami dziś na USG ♥
Śliczny mały skarbek!!
Dziewczyny mam wynik mojego betowania, bylismy raniutko i jest. 6dpt 20.8. Teraz najwazniejszy przyrostprzyznam ze jeszcze mysle racjonalnie i nie potrafie sie cieszyc, bo mialam 2 biochemiczne...zobaczymy co bedzie dalej.
Dziekuje Wam za kciuki i wszystkie dobre mysli
Trzymam kciuki za przyrost!!!
Rozlane puste jajo płodowe. ZNOWU. Przy tabletkach anty i dwoch niedroznycj jajowodach. Jak to mozliwe. Juz jestem w szpitalu jak nie urodze sama do jutra to zrobia mi zabieg. Pęchcerzyk dosc spory. Jak zrobia zabieg to in vitro sie odwlecze. Rycze w lazience zeby Łukasz nie widzial. Dostalam znowu artrotec. Obym urodzila ;(
Ojej, przykro mi kochana
Dobrze czulas, że coś jest nie tak... Eh, życie jest nieprzewidywalne
Trzymaj się, mam nadzieję, że obejdzie się bez zabiegu!
Dzisiaj dostałam wyniki z testu L eidenZobacz załącznik 1070390
Zbadaj sobie homocysteine.
Powinnaś brać kwas foliowy metylowany lub pół na pół np.femibion lub mama dha premium +
Od transferu będziesz mieć zastrzyki z heparyny,ja miałam całą ciążę i połóg
Kurcze a ten prolutex taki drogi. Sama luteina nie wystarczy?
Ja bralam luteine i duphaston, na luteine jest refundacja, więc za to placilam kilka złotych. Popytaj lekarza czy ci zamieni.