reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześć dziewczyny. Nie wiem czy wiecie ale od niedawna w Invimedzie działa program dofinansowania dla osób mieszkających na terenie województwa Mazowieckiego. Jest to szansa dla osób mieszkających w małych miejscowościach lub na wsi. Ja właśnie korzystam z tego dofinansowania i koszty które muszę ponieść podczas całej procedury to 1400zl + leki do stymulacji i ewentualnie jeżeli będą jakieś dodatkowe zarodki to 400 zł mrożenie na rok.

Dziś typowy Blue Monday dla mnie.... Zaraz jadę do szpitala żeby ponownie usłyszeć że mój zarodek wyparował, potem się z nimi pokloce o zwolnienie, a jeszcze zdążyłam się poklócić z przyjaciółką która usprawiedliwia wiecznie ludzi takich u niej na wsi na którą się wyprowadziła którzy ciągle pytają 'kiedy dziecko, kiedy drugie, kiedy czwarte, dzięki piąte'. Typowi beneficjenci 500 + a ona ich broni jak niepodległość... Jest cudowna osobaktora dużo przeszła pierwsze dziecko tuż przed 40 urodziła i wszystkich dookoła usprawiedliwia całe życie... Z mężem rano też się poklocilam, hormony zaczynają lecieć ostro w dół...
[/QUOTE

Dziś typowy Blue Monday dla mnie.... Zaraz jadę do szpitala żeby ponownie usłyszeć że mój zarodek wyparował, potem się z nimi pokloce o zwolnienie, a jeszcze zdążyłam się poklócić z przyjaciółką która usprawiedliwia wiecznie ludzi takich u niej na wsi na którą się wyprowadziła którzy ciągle pytają 'kiedy dziecko, kiedy drugie, kiedy czwarte, dzięki piąte'. Typowi beneficjenci 500 + a ona ich broni jak niepodległość... Jest cudowna osobaktora dużo przeszła pierwsze dziecko tuż przed 40 urodziła i wszystkich dookoła usprawiedliwia całe życie... Z mężem rano też się poklocilam, hormony zaczynają lecieć ostro w dół...
Rozumiem Cie doskonałe,ze mnie jak się żal wylewa to tez bym sie ze wszystkimi klucila i jakos nie moge nad tym zapanować. Jak sie zapowiada taki dzień jak Twój to az sie wstawac z łóżka nie chce.
Nie pamiętam juz gdzie to usłyszałam,ale ktos komus powiedział kiedyś ze lepiej jedno dziecko WYCHOWAC niż piątkę HODOWAĆ.

Przetrzymaj jakos ten dzień Adus😘

Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
A może spróbuj cieszyć się razem z nią. W końcu nie zaszła po to żeby zrobić Ci na złość. Chyba, że zaanonsowała to z wyższością to wtedy zachowałaby się jak suka. Wiem, że to mega boli ale pptraktuj to jak motywator. Szczególnie do psychicznego lajtowego podejścia do procedury bo głowa jest tu meeeeega ważna[emoji3]

Trzymaj się kochana [emoji8] i sobie pokrzycz ile chcesz bo masz na to wytlumaczenie.

Cześć Dziewczyny zaczęłam dzisiaj 12 tyg ciąży, byłam u lekarza w zeszłym tygodniu badal przezierność karkową 2,3 mm crl 4,1 powiedzial że to nie oznacza że dziecko może urodzić się chore,ale ja już sie nakrecam.[emoji17] To moja pierwsza ciąża i strasznie się martwię. Jak było u Was? Robiłyscie jeszcze jakieś dodatkowe badania?
Zrób genetyczne jeśli chcesz rozwiać wątpliwości. Możliwości jest dużo. Harmony, sanco i ten od mamyginekolog.

reklama
Do góry