bazylia128
Fanka BB :)
I jednak przyszło to moje szczesci. Zna sie z kier i wyprosil dlaa mnie wolne na dzisiaj Lubią GO, no jak mozna GO nie lubiec. Porozmawiamy sobiee
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś typowy Blue Monday dla mnie.... Zaraz jadę do szpitala żeby ponownie usłyszeć że mój zarodek wyparował, potem się z nimi pokloce o zwolnienie, a jeszcze zdążyłam się poklócić z przyjaciółką która usprawiedliwia wiecznie ludzi takich u niej na wsi na którą się wyprowadziła którzy ciągle pytają 'kiedy dziecko, kiedy drugie, kiedy czwarte, dzięki piąte'. Typowi beneficjenci 500 + a ona ich broni jak niepodległość... Jest cudowna osobaktora dużo przeszła pierwsze dziecko tuż przed 40 urodziła i wszystkich dookoła usprawiedliwia całe życie... Z mężem rano też się poklocilam, hormony zaczynają lecieć ostro w dół...
[/QUOTE
Ano, życie płata figle[emoji23] [emoji23][emoji23]za nic w życiu nie cofnęłabym czasu bo w końcu dzięki temu jest młoda. Może tak miało być. Ale psychiczne przeboje z Pawłem mega kosztują.No i padło koniec końców i tak na Ciebie tasza [emoji12][emoji12][emoji12][emoji12]
Rozumiem Cie doskonałe,ze mnie jak się żal wylewa to tez bym sie ze wszystkimi klucila i jakos nie moge nad tym zapanować. Jak sie zapowiada taki dzień jak Twój to az sie wstawac z łóżka nie chce.Dziś typowy Blue Monday dla mnie.... Zaraz jadę do szpitala żeby ponownie usłyszeć że mój zarodek wyparował, potem się z nimi pokloce o zwolnienie, a jeszcze zdążyłam się poklócić z przyjaciółką która usprawiedliwia wiecznie ludzi takich u niej na wsi na którą się wyprowadziła którzy ciągle pytają 'kiedy dziecko, kiedy drugie, kiedy czwarte, dzięki piąte'. Typowi beneficjenci 500 + a ona ich broni jak niepodległość... Jest cudowna osobaktora dużo przeszła pierwsze dziecko tuż przed 40 urodziła i wszystkich dookoła usprawiedliwia całe życie... Z mężem rano też się poklocilam, hormony zaczynają lecieć ostro w dół...
A może spróbuj cieszyć się razem z nią. W końcu nie zaszła po to żeby zrobić Ci na złość. Chyba, że zaanonsowała to z wyższością to wtedy zachowałaby się jak suka. Wiem, że to mega boli ale pptraktuj to jak motywator. Szczególnie do psychicznego lajtowego podejścia do procedury bo głowa jest tu meeeeega ważna[emoji3]Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Trzymaj się kochana [emoji8] i sobie pokrzycz ile chcesz bo masz na to wytlumaczenie.Dziś typowy Blue Monday dla mnie.... Zaraz jadę do szpitala żeby ponownie usłyszeć że mój zarodek wyparował, potem się z nimi pokloce o zwolnienie, a jeszcze zdążyłam się poklócić z przyjaciółką która usprawiedliwia wiecznie ludzi takich u niej na wsi na którą się wyprowadziła którzy ciągle pytają 'kiedy dziecko, kiedy drugie, kiedy czwarte, dzięki piąte'. Typowi beneficjenci 500 + a ona ich broni jak niepodległość... Jest cudowna osobaktora dużo przeszła pierwsze dziecko tuż przed 40 urodziła i wszystkich dookoła usprawiedliwia całe życie... Z mężem rano też się poklocilam, hormony zaczynają lecieć ostro w dół...
Zrób genetyczne jeśli chcesz rozwiać wątpliwości. Możliwości jest dużo. Harmony, sanco i ten od mamyginekolog.Cześć Dziewczyny zaczęłam dzisiaj 12 tyg ciąży, byłam u lekarza w zeszłym tygodniu badal przezierność karkową 2,3 mm crl 4,1 powiedzial że to nie oznacza że dziecko może urodzić się chore,ale ja już sie nakrecam.[emoji17] To moja pierwsza ciąża i strasznie się martwię. Jak było u Was? Robiłyscie jeszcze jakieś dodatkowe badania?
Super!!! [emoji8]Dziewczyny moja beta 11dpt 254[emoji3526][emoji3526]
Nie wierzę, ale mam nadzieję że będzie z tego różowa pupcia [emoji846][emoji846]
Fredka i nadzieja [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] ściskam bardzo mocno.