reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To normalne że jesteś rozżalona i w Twojej sytuacji wszystko co slyszysz na temat dziecka odbierasz bardzo emocjonalnie. Dla nich to może takie słowa brzmią zabawnie a dla osoby z problemem niepłodności już niezbyt fajnie[emoji3525]. Jak to mówią; syty głodnego nie zrozumie czy coś takiego.
A tak poza tym, to komu masz się wygadać jak nie nam[emoji8]
Pamietam jak byłam po 2 nieudanym transferze i napisała do mnie bliska koleżanka jak tam i wgl. Napisałam oczywiście, że się nie udało i jakoś się trzymałam.. ale jak ona mi napisała, że jest w 15 tyg ciąży to ryczałam jak bubr i nie mogłam się powstrzymać. Oczywiście, że dobrze jej życzyłam ale w takich chwilach po prostu nie możesz wytrzymać i musisz dać wyjść wszystkim emocjom.
Na każdą z nas przyjdzie czas 😘

reklama
A mi się wydaje ze ten co robił usg w sobotę po prostu miał gorszy sprzęt i nie widział zarodka.
Wiesz on nawet pęcherzyka nie widział... To jakiś kabaret! Dali mi 3 opcje na poronienie, wybrałam bez tabletek w domu.. Zapytałam że jak wyjdzie płód mogę go gdzieś zbadać genetycznie ale nie wiedzą... Spróbuje się dowiedzieć.

Zrobili mi dwa skany tu w szpitalu i widzą pęcherzyk i resztki zarodka w środku ale nie urósł.. Zatrzymał się pewnie.. Nic nie migota.. Tamten konowal powinien chyba zawód zmienić... Teraz czekam na rozmowę, to połowa 6tego tygodnia więc jakoś będę musiała go poronić skoro nie wyparował... Ech, każdy dzień to niespodzianka. Dziewczyny choć Wy jakieś dobre wieści przynieście
Ja tego nie rozumiem.. takie czasy, taki sprzęt.. I narażają człowieka na dodatkowy stres ;( trzymaj się kochana. Bierz wolne ile wlezie.

Zrobili mi dwa skany tu w szpitalu i widzą pęcherzyk i resztki zarodka w środku ale nie urósł.. Zatrzymał się pewnie.. Nic nie migota.. Tamten konowal powinien chyba zawód zmienić... Teraz czekam na rozmowę, to połowa 6tego tygodnia więc jakoś będę musiała go poronić skoro nie wyparował... Ech, każdy dzień to niespodzianka. Dziewczyny choć Wy jakieś dobre wieści przynieście
Trzymaj się kochana 😞

No więc ja przychodzę z dobrymi wiadomościami 🙂
Dziś 9tydz+2dni, dzidziuś ma 2.5cm, akcja serduszka 179 i termin porodu 23.08.2020 ☺ @bazylia128 dopisz proszę do kalendarza 🙏
Nasze Maleństwo jest piękne, machało do nas rączkami dziś na USG ♥

Załączniki

• IMG_20200120_121438.jpg
    IMG_20200120_121438.jpg
    925,6 KB · Wyświetleń: 109
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry