Próbowałam czytać w necie ale nie mogłam nic wyczytać. U nas kariotypy też ok.Nie mam pojecia u nas w domu tez nikt nie choruje kariotypy ok a tu wszystkie to samo uszkodzenie
reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Liliana87
Nie
Szybkie pytanie bo nie pamiętam jutro mam rano kontrolę progesteronu i czy ja mam być na czczo? Bo nie pamiętam a nie dopytam
Liliana87
Przytulam [emoji173][emoji173][emoji173] to nie jest łatwe, na pewno. Musisz to sobie w głowie poukładać.. Ja tez musiałam. Nie mogłam pozwolić na to, aby moja siostra przy mnie kontrolowała swoje zachowanie i ukrywała radość z tego stanu.. ona oczywiście byla przy mnie bardzo delikatna, ja tez potrzebowałam czasu by sie odnaleźć w tej sytuacji.. Ale kochana, już niedługo i Wy publicznie ogłoście,ze będziecie rodzicami. [emoji8]Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Netiaskitchen
Współczuję Nienawidzę takich publicznych niusów. Pewnie wiedzą, że się staracie, skoro to tak bliska rodzina. Mogli sobie darować takie publiczne ogłoszenia... Ale czemu się poklociliscie? Przecież stanowicie jeden front? Trzymaj się KochanaAle sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Aneczka85_01
Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Przykro mi kochana . Nawet nie wiem co powiedzieć bo ja tez tak reaguje .
bazylia128
Tak ale mi odwalilo i sie poryszalam. To bylo takie wystapienie z kieliszkami od szampana o masakra a mi sie podobno az recce trzesly Nie spodziewalam sie tego. Musze go przeprosic. Ale nie dzisiaj.Współczuję Nienawidzę takich publicznych niusów. Pewnie wiedzą, że się staracie, skoro to tak bliska rodzina. Mogli sobie darować takie publiczne ogłoszenia... Ale czemu się poklociliscie? Przecież stanowicie jeden front? Trzymaj się Kochana
bazylia128
Noooo najgorsze jest to ze ja naprawde dobrze zycze dziecku. A mam wrazenie ze wszyscy i tak na mnie patrza kątem okaPrzykro mi kochana . Nawet nie wiem co powiedzieć bo ja tez tak reaguje .
reklama
Czy to „ta” bratowa? Od książki dietetycznej ???Ale sie poklocilam z Łukaszem. Jak NIGDY!!! Moja bratowa oswiadczyla publicznie ze jest w ciazy... Ałajjjj to boli... Tescie szaleja z radosci.DOSŁOWNIE. Jak mam sobie dac z tym rade... Nikt poza ŁŁukaszem nawet na mnie nie zwrocil uwagi. Ja chyba oszaleje...
Podziel się: