reklama
No to teraz śmiało możesz do @bazylia128 jechać w odwiedziny [emoji7]
A ja kupiłam dzisiaj mega skarpetki[emoji4]
Czy jak w wyniku ANA jest napisane że w badanym materiale nie wykryto przeciwciał to dobrze, prawda?
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Aniołki przepiękne Ale masz talent!!!No kochane, ja wreszcie klapnęłam na dupeczce.. mam chwilę bo o 17 wstrzykuje neoparin a o 17.30 ide pobiegać
Zjadłam juz obiadek, kalafiorowa pycha A z buzi mi tak kacabani czosnkiem,ze lepiej nie podchodzić [emoji85] zjadłam też kawałek ciasta zrobionego naprawdę szybko. Wrzucę Wam przepis, trochę zmodyfikowałam bo zamiast brzoskwiń mrożone maliny i galaretka wiśniowa, zamiast margaryny masło A kajmaku jak na lekarstwo
No i Aniołki skonczone zrobilam dwa bo jednego zostawię sobie. Tyle już różnych uszyłam i każdy poszedł na prezent [emoji85]
Zobacz załącznik 1069810Zobacz załącznik 1069811Zobacz załącznik 1069812Zobacz załącznik 1069813
Netiaskitchen
Ja korzystałam w Warszawie w 2018roku.Teraz nie wiem czy zdążymy bo dopiero klinika dogadała się z miastem a zapłacić za procedurę musimy przed 23.01.Załatwienie dofinansowania jest proste, trzeba zrobić określone badania lub mieć aktualne, podpisać kolejną tonę papierologii i przede wszystkim spełnić kryteria.Dziewczyny mam pytanie czy któreś z Was korzystały z dofinansowania do in vitro? Czy ciężko jest to załatwić i ile trwa procedura?
Liliana87
Kochana na internetach jest tego pelno. Wpisz wykroj anioł i cos wyskoczy. Ja sobie zmodyfikowałam rozne. One wychodzą duze, takie 60cm.O ja też takie chce tylko formy brak no chyba ze mi uszyjesz oczywiście zapłacę ale jak bym miała formę to bym chrześnicy uszyłam ale by się cieszyła ona lubi takie rzeczy
Liliana87
Ooo. Wyczuwa!!!Dziewczyny moja kota zrobiła coś czego nigdy, przenigdy nie robi, usadowiła się w norce między moimi nogami leży i mi mruczy [emoji3059][emoji3059] kochana
Zobacz załącznik 1069825
Liliana87
Czaderskie !A ja kupiłam dzisiaj mega skarpetki[emoji4]
Czy jak w wyniku ANA jest napisane że w badanym materiale nie wykryto przeciwciał to dobrze, prawda?
Liliana87
Dziekuje nic trudnego A pomaga na stresAniołki przepiękne [emoji7]. Masz naprawdę talent [emoji8]
Ja muszę sprawdzić czy klinika Novum bierze udział w dofinansowaniu jak tak to muszę zacząć to załatwiać bo zawsze przyda się pare groszy dofinansowania przy takich wydatkachJa korzystałam w Warszawie w 2018roku.Teraz nie wiem czy zdążymy bo dopiero klinika dogadała się z miastem a zapłacić za procedurę musimy przed 23.01.Załatwienie dofinansowania jest proste, trzeba zrobić określone badania lub mieć aktualne, podpisać kolejną tonę papierologii i przede wszystkim spełnić kryteria.
reklama
Netiaskitchen
@Ananasowa93 wrzucam wynik cftr męża i moje rozszerzone badania. Nie wiem czy to coś pomoże. Nam powiedzieli po tych wynikach, że jedyne co grozi dziecku to nosicielstwo tej samej mutacji co ma mąż, ale nie wystąpi u niego mukowiscydoza skoro u mnie jest ok.U mojego męża byli coś nie tak z cftr, zaraz sprawdzę i dam Ci znać. Ja robiłam rozszerzone badania w Medgenie za 660zl.
Załączniki
Podziel się: