Nie wygląda to zbyt dobrze, ale czekaj na wiadomość. Ewidentnie punkcja była zrobiona zbyt szybko skoro nawet ta jedna komórka nie jest jeszcze dojrzała do zapłodnienia...
Przykro mi, ale musisz zmienić klinikę. Wydaje mi się, że nie trafiłaś zbyt dobrze... lekarz co twierdzi, że dawka 225 daje te same efekty co dawka 300, to dla mnie pomyłka. Niestety, u nas na forum parens nie ma dobrych opinii. Ważne jest doświadczenie lekarzy, dobre laboratorium, doświadczeni embriolodzy.
Najbliżej masz albo do gyncentrum Katowice, stamtąd jest kilka forumowych dzieciaczkow, albo do Wrocławia (ja polecam invimed lub polmedis, bo na naszym forum te dwie kliniki są skuteczne).
Przy Pai i mthfr hetero ja miałam heparyne przez całą ciążę i połóg. Profilaktycznie na twoim miejscu wzięłambym encorton 10 mg ale nawet kilka dni przed transferem (chyba, że znasz swój wynik nk i jest w miarę blisko 10).
Novum jest drogie ale skuteczne, bliżej masz też gyncentrum katowice. Jak w 2018 dołączyłam do forum to dużo dziewczyn tam się leczyło i chyba większość z nich już tuli swoje dzieciaczki.
Novum raczej nie respektuje zaleceń naszego guru od immunologii, jeden lekarz z gyncentrum nawet sam kieruje pacjentki do docenta Pasnika.