reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

Właśnie dzwonił do mnie lekarz ... podchodzę na naturalnym cyklu bo ja mam prawidłowe owulacje, na ocenę mam przyjechać 14dc ... Więc otwiera się druga nadzieja dla mnie

Właśnie dzwonił do mnie mój lekarz .... Nic nie zmieniamy podchodzimy na naturalnym bo ja mam prawidłowe jajeczkowanie póki co , w 14dc mam przyjechać na ocenę. Znowu otwiera się nadzieja dla mnie tylko dlaczego wciąż jeszcze łzy lecą mi po policzkach i w tyle głowy mam brak bety po 1 transferze [emoji17]
Masz prawo sie tak czuć. Jeśli potrzebujesz to wypłacz sie. Dobrze,ze od razu masz szansę podchodzić i super,ze masz swoje cykle ok. Popłacz, zakładaj koronę i walcz! Nastepny kropek czeka !!!

reklama
Wiesz mama mi juz raz wysylala tabletki poczta i nie było problemu, Gonapeptyl to zastrzyki, fiolek z lekami nie bedzie mi wysylac jedynie clexane ale to w walizce jak za miesiąc przyleci.. Może Islandia jest bardziej rygorystyczna, tam zdecydowanie mniej przesyłek przychodzi niż do UK więc łatwiej to zweryfikować.
Też prawda ;) kolega męża czekał na gripex .. niestety też dostał taką sama niespodziankę 😑

[emoji813]️[emoji813]️[emoji813]️ dziękuję za Wsparcie [emoji8] jednak to dużo daje bo czuje że nie jestem z tym sama.

Gdyby nie forum to bym zwariowała do reszty . Mąż mnie wspiera na odległość ale wiadomo ze on nigdy nie będzie czuć tego tak jak kobieta która to przeszła . Pociesza mnie ze nie odpuścimy i będziemy tak długo walczyć aż się uda. Ja nadal czekam na info od lekarza i każda minuta jest bardzo długa

Gdyby nie forum to bym zwariowała do reszty . Mąż mnie wspiera na odległość ale wiadomo ze on nigdy nie będzie czuć tego tak jak kobieta która to przeszła . Pociesza mnie ze nie odpuścimy i będziemy tak długo walczyć aż się uda. Ja nadal czekam na info od lekarza i każda minuta jest bardzo długa
Myślami jesteśmy z Tobą! ♥️

Masz super męża ❤🥰Walka do skutku to najlepszy plan😘
✊✊✊nadal czekam z Tobą na wieści!!!

To jest pewna forma żałoby
Musisz to sama wewnętrznie przeżyć ale nie jesteś sama
Na prawdę może nie widzisz tych wszystkich ludzi bo nikt z nas nie ma tego wpisanego na czole ale jest nas na prawdę dużo.
Każdy z nas cierpi każdy czasem płacze i każdy przeżywa zalamke i doła. Ale trzeba cały czas walczyć. Nie przestawac wierzyć. Ja jestem bardzo wdzieczna i cieszę się że mamy takie opcje medyczne. 30 lat temu to już był by koniec starań. Musi się udać !!!
Właśnie dzwonił do mnie lekarz ... podchodzę na naturalnym cyklu bo ja mam prawidłowe owulacje, na ocenę mam przyjechać 14dc ... Więc otwiera się druga nadzieja dla mnie

Właśnie dzwonił do mnie mój lekarz .... Nic nie zmieniamy podchodzimy na naturalnym bo ja mam prawidłowe jajeczkowanie póki co , w 14dc mam przyjechać na ocenę. Znowu otwiera się nadzieja dla mnie tylko dlaczego wciąż jeszcze łzy lecą mi po policzkach i w tyle głowy mam brak bety po 1 transferze [emoji17]

Taki mąż to skarb! Nawet jeśli jest daleko te jego słowa są bezcenne... Czekamy na wieści..

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty. :D :D :D

😍😍😍Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍😍😍 Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości!

Shake it up baby, twist and shout 💛💛💛
Będzie sie działo 👍👍👍

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2020001-14 @NadziejaJest - transfer
2020-01-14 @Liliana87 - wizyta w klinice chyba sprawdzanie endo

2020-01-16 @E-lenna - BETA
2020-01-16 @Caro♤♤♤♤ - transfer
2020-01-16 @Artemida90 - transfer
2020-01-17 @Olusja1987 - USG - podglądanie jajek
2020-01-17 @cikulinka - traansfer
2020-01-17 @Dakita30 - wizyta kontrolna USG
2020-01-20 @fredka84 - BETA
2020-01-21 @goffa13 - wizyta u lekarza prowadzącego
2020-01-23 @juchaa_87 - USG ciążowe
2020-01-23 @Netiaskitchen - USG - podglądanie jajek
2020-01-23 @nadzieja xxx - prenatalne
2020-02-02 @Apola - USG genetyczne
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu❤
2020-02-07 @Czarna1985 - tel. wizyta z dc Paśnikiem
2020-02-10 @agulla84 - wizyta u dc Paśnika
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ❤
2020-02-20 @Sterlicja - USG połówkowe
2020-02-27 @Netiaskitchen - wizyta u dc Pasnika
2020-03-17 @Tasza - wizyta u dc Pasnika
2020-05-27 @goffa13 -termin porodu❤
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu❤

2020-06-08 @nieagatka - termin porodu❤
2020-07-02 @Sterlicja - termin porodu❤
2020-07-08 @Apola - termin porodu❤

2020-08-20 @sandra777.12 - termin porodu❤

@NadziejaJest - dzisiaj Twoj wyjatkowy dzień !!!! Dzisiaj bedziesz w ciąży 💛💛💛 Trzymamy mocno ✊✊✊ żeby bejbik zadomowil sie na 9 miesiecy 👏👏👏

@Liliana87 - Tylko zeby mi tam zadnych toreb nie było !!!! Za grubuitkie endometrium. Prosze nam od razu meldować 👍👍👍 Bedziemy czekac ❤❤❤

URODZINKI: 🎂🎂🎂🍰🍰🍰🍾🍾🍾🍾

03.01 @Aneczka85_01
11.01 @Olusja1987
12.01 @bazylia128
29.01 @Śliwka12345
02.02 @Liliana87
16.02 @s.ols3404
05.03 @Czarna1985
06.04 @Netiaskitchen
15.04 @Waleczna36
28.04 @fredka84
01.05 @Candygirl600
08.05 @sandra777.12
15.06 @cikulinka
15.06 @Wiórka
07.07 @Artemida90
13-07 @Laurka2019
13.09 @Lola83
27.10 @anulka36
11.11 @KarolinaJ79
24.11 @Tasza

Kochane wiem, ze są jeszcze dziewczynki z nami, ktore nie podały daty urodzin. Nie chce nikogo pominąć. Nie chce tez byc natrętna. Prosze dajcie znac, kiedy jest ten szczególny dzien bo uwierzcie mi jak miło jest celebrowac z Wami urodzinki ;)

Miłego dnia 💋 💋 💋 😍 😍 😍
Moje urodzinami 1.03 27 lat 🙄

reklama
Do góry