reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
[emoji23]. To może poczekać do wtorku, będzie 8dpt???. Chcę jechać tylko raz jak się nie uda, nie chcę patrzeć na te babki w laboratorium i wolę żeby od razu wynik był konkretny
Jedź w poniedziałek. Po weekendzie będziesz już chodziła jak na szpilkach. A my tu ostatnio rzeczywiście przy crio i blastkach to robimy w 6 dpt i albo jest beta albo nie ma. Jak nie ma nic zupełnie to święty boże nie pomoże. A jak coś drgnie to i tak do powtórki za 2 dni będzie. Strasznie bym chciała, żeby Ci się tym razem udało 😘

Ja sama nie wiem co o tym myśleć, wierzysz chyba bardziej niż ja i ogromnie Ci za to dziękuję [emoji8]. Coś tam się jeszcze we mnie tli ale tym razem jestem bardziej przygotowana na porażkę niż ostatnio, może to i lepiej, nie będę tak bardzo przeżywała, chociaż i tak pewnie ironię kilka łez. Tak czy siak jesteś dla mnie dużym wsparciem tylko ze mnie taka pesymistka niedobra[emoji8]
Jedź w poniedziałek. Po weekendzie będziesz już chodziła jak na szpilkach. A my tu ostatnio rzeczywiście przy crio i blastkach to robimy w 6 dpt i albo jest beta albo nie ma. Jak nie ma nic zupełnie to święty boże nie pomoże. A jak coś drgnie to i tak do powtórki za 2 dni będzie. Strasznie bym chciała, żeby Ci się tym razem udało [emoji8]

QUOTE="sandra777.12, post: 18985977, member: 189390"]
Miga moja droga ;) widać jak „pika”
[/QUOTE]
No to u nas też tak jakby migalo :) A ta nie chciała sprawdzać, a potem napisała że nie ma echa.. No zesz cholera...co to za kraj :realmad::realmad::realmad: wtf...
Jak zapytałam męża czy widział jak migalo to powiedział ze tak ale że to obraz usg takie wrażenie robi :eek: łoooooo matko! Zwariuje! Chyba w instynkt kobiecy trzeba się wsłuchać jednak..
Dzięki że mi to napisałas ;)

No ja aż tak się nie przyglądalam żeby kształt widzieć bo ona akurat mierzyła ale na pewno migalo... Jeszcze 5 dni i się dowiem. Muszę przestać analizować bo zwariuje :baffled:
No myśle ze to tak łatwo powiedzieć niestety nie mamy przycisku on/ off🤣 chociaż powiem Ci ze ta baba powinna mieć przycisk reset albo bum!!!!

QUOTE="sandra777.12, post: 18985977, member: 189390"]
Miga moja droga ;) widać jak „pika”
No to u nas też tak jakby migalo :) A ta nie chciała sprawdzać, a potem napisała że nie ma echa.. No zesz cholera...co to za kraj :realmad::realmad::realmad: wtf...
Jak zapytałam męża czy widział jak migalo to powiedział ze tak ale że to obraz usg takie wrażenie robi :eek: łoooooo matko! Zwariuje! Chyba w instynkt kobiecy trzeba się wsłuchać jednak..
Dzięki że mi to napisałas ;)
[/QUOTE]
Adus 16 !! W 16 dpt po transferze dzidzia 4 mm ,beta 4400 o ile pamiętam ... To musi być siła ,że hoho i serducho jak dzwon ♥️

reklama
jammmiiiii :) Moja kolacja :) A wiecie co dzisiaj bede robić?
Zaraz wezme fajową kąpiel z bombelkami i maseczką na ryjku :) Tak przemarzłam jak wracałm do domu ze nie moge sie doczekac. I bede dzisiaj grała w SIMSY :-p:zawstydzona/y: Kiedys grałam i kochałam a wczoraj w prezencie dostałam najnowszy dodatek wiec po prostu musze :D nie krytykujcie mnie pilllss poprostu zawsze lbialam. a najlepsze jest w tym wszystkim to ze zawsze ale to zawsze mam trojke dzieci 👍 Wiec dzisiaj noc zarwana :) Wole pograc niz pospac ❤
Wow ale mi smaka narobiłaś 😋
Uwielbiam takie kolacje😍😍😍ja chyba tez musze sie jakos zrelaksować. Mysle o super kąpieli 😍

Moja pseudo przyjaciółka jutro wraca do pracy i wiem ze jutro mnie czeka ciężki dzień. Znowu będzie mnie wkur....ć sorki ze tak ostro ale naprawdę przegiela. Zamiast mnie wspierać bo wiedziała dobrze co przezywam to wolala mi tylek obrabiac i jeszcze ten tekst ,, jak masz problem ze soba to nie musisz sie wyzywac na mnie... masakra co za czlowiek

Do góry