reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Wow, ale żarcie [emoji7][emoji7][emoji7]. Zaraz będę [emoji3]
Teraz mam wyrzuty sumienia bo nazarlam się łazanek, a wcześniej Bsmarta opendzlowalam[emoji849]. Strasznie lubię niezdrowe żarełko a ćwiczę po to żeby więcej żreć [emoji23]. Serio [emoji23]
jammmiiiii :) Moja kolacja :) A wiecie co dzisiaj bede robić?
Zaraz wezme fajową kąpiel z bombelkami i maseczką na ryjku :) Tak przemarzłam jak wracałm do domu ze nie moge sie doczekac. I bede dzisiaj grała w SIMSY :-p:zawstydzona/y: Kiedys grałam i kochałam a wczoraj w prezencie dostałam najnowszy dodatek wiec po prostu musze :D nie krytykujcie mnie pilllss poprostu zawsze lbialam. a najlepsze jest w tym wszystkim to ze zawsze ale to zawsze mam trojke dzieci [emoji106] Wiec dzisiaj noc zarwana :) Wole pograc niz pospac [emoji173]

reklama
3.199 AMH Bocian Poznań ...
AMH bardzo dobre, klinika chyba tez godna zaufania. Zrob sobei szybciutko badanie insuliny najlpeiej 3 punktowe. to kosztuje chyba 120 zł. Nie musisz miec skierowania w PL bo za granica podobno tak. To badanie duzo wnosi. Mozesz miec PCOS a to czesto idzie w parze z insulinooporoinośćia. Moze poporstu potrzebuesz metforminy.

Wow, ale żarcie [emoji7][emoji7][emoji7]. Zaraz będę [emoji3]
Teraz mam wyrzuty sumienia bo nazarlam się łazanek, a wcześniej Bsmarta opendzlowalam[emoji849]. Strasznie lubię niezdrowe żarełko a ćwiczę po to żeby więcej żreć [emoji23]. Serio [emoji23]
A myslisz ze ja nie lubie ? !! Ja kocham niezdrowe zarełko jak wszyscy chyba. Ale ze wzgledu na to ze chce i musze to mi takie jedzenie tez mocno smakuje ;) A i pomysłów nie brak :)

jammmiiiii :) Moja kolacja :) A wiecie co dzisiaj bede robić?
Zaraz wezme fajową kąpiel z bombelkami i maseczką na ryjku :) Tak przemarzłam jak wracałm do domu ze nie moge sie doczekac. I bede dzisiaj grała w SIMSY :-p:zawstydzona/y: Kiedys grałam i kochałam a wczoraj w prezencie dostałam najnowszy dodatek wiec po prostu musze :D nie krytykujcie mnie pilllss poprostu zawsze lbialam. a najlepsze jest w tym wszystkim to ze zawsze ale to zawsze mam trojke dzieci 👍 Wiec dzisiaj noc zarwana :) Wole pograc niz pospac ❤
Wypasiony wieczór masz 😍 zazdroszczę normalnie

Dobra, zjem jeszcze jabłko - będzie bardziej zdrowo [emoji41].
Ja to nie mam silnej woli, jeśli chodzi o jedzenie, dobrze że mam dość dobra przemianę materii, bo tak to bym już że stówę ważyła. A co niedzielę to się z mężem kłócę kto ma większego schaboszczaka [emoji3]
A myslisz ze ja nie lubie ? !! Ja kocham niezdrowe zarełko jak wszyscy chyba. Ale ze wzgledu na to ze chce i musze to mi takie jedzenie tez mocno smakuje ;) A i pomysłów nie brak :)

AMH bardzo dobre, klinika chyba tez godna zaufania. Zrob sobei szybciutko badanie insuliny najlpeiej 3 punktowe. to kosztuje chyba 120 zł. Nie musisz miec skierowania w PL bo za granica podobno tak. To badanie duzo wnosi. Mozesz miec PCOS a to czesto idzie w parze z insulinooporoinośćia. Moze poporstu potrzebuesz metforminy.
Nic mi te nazwy nie mówią, a PCOS mówił lekarz że niby nie mam. Ale żadnych badań w tym kierunku nie miałam robione.
Wystarczy jak pójdę do szpitala i powiem że chce zrobić te badania i już, nic że sobą nie muszę mieć ?

Ja to nie mam silnej woli, jeśli chodzi o jedzenie, dobrze że mam dość dobra przemianę materii, bo tak to bym już że stówę ważyła. A co niedzielę to się z mężem kłócę kto ma większego schaboszczaka [emoji3]
Haha a ja ani dobrej przemiany materii, ani silnej woli 😂 ale teraz się wezmę za siebie 💪
Trzymam kciuki za maluszka! ✊✊✊
Nic mi te nazwy nie mówią, a PCOS mówił lekarz że niby nie mam. Ale żadnych badań w tym kierunku nie miałam robione.
Wystarczy jak pójdę do szpitala i powiem że chce zrobić te badania i już, nic że sobą nie muszę mieć ?
Teoretycznie nie powinno być żadnego problemu, ale najlepiej się upewnij, bo niektóre laboratoria chcą skierowanie. Mi się jeszcze nie trafiło laboratorium, które chciałoby skierowanie. Pamiętam jednak, że dziewczyny miały czasem problem.

Haha a ja ani dobrej przemiany materii, ani silnej woli 😂 ale teraz się wezmę za siebie 💪
Trzymam kciuki za maluszka! ✊✊✊
Teoretycznie nie powinno być żadnego problemu, ale najlepiej się upewnij, bo niektóre laboratoria chcą skierowanie. Mi się jeszcze nie trafiło laboratorium, które chciałoby skierowanie. Pamiętam jednak, że dziewczyny miały czasem problem.
Jest jakiś określony czas w cyklu kiedy należałoby je zrobić ?

reklama
😂😂😂😂😂 a wiesz ze ja sie wychowałam ze w niedziele musowo musialy byc kluski slaskie sosik i roladki. Bo ja ze slaska z Katowic i co mam powiedziec. Jak nawet ziemniaka nie powinnam :) Ty mój schaboszczaku.
A ananasa kupiła ??!!! Jak nie to juz smigac do sklepu troche macice ukrwisz a ananas dobry na implantacje :)

Do góry