reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mam takiego strasznego dola ze nie mogę się uspokoić . Mąż za granica a ja wyje w poduszkę . Tak bardzo liczyłam na więcej . Trzymacie proszę kciuki by ta Jedyna była dobra . Mam tyle żalu i pretensji ze niewiem co ze sobą zrobić.
Ania uspokój się !!!! Masz wierzyć , ze się uda !!!!! To nie jest Twoja wina , a znamy pełno przypadków , ze nie ilość a jakość jest ważna !!! Teraz odpoczywaj , zjedz dobre ciacho, wypij pyszna herbatę i pod kocyk ! Już teraz nie masz wpływu na to... 😘😘😘będzie dobrze !!!!

Dziewczyny, ja właśnie czekam na transfer, trzymajcie kciuki [emoji846]
Dziś 13-ty... Po drodze jakiś idiota prawie mnie do rowu zepchnął, prawie w gacie narobiłam [emoji33]. Żeby nie było, to obtrąbilam dziada [emoji49]
Trzymamy kciuki✊. Daj znać po.
Głupie dziady, ale czasami tak jest że dzień się strasznie zaczyna a kończy się super. Oby tak było!! Silnego kropka życzę!!

Czytam teraz ze pobrano 2 komórki ale jedna jest MII a druga GV i ta GV nie nadaje się .

Lekarz mówił jeszcze ze dawka 225 była ok , 150 jest mała a 300 to podobno daje tyle co 225.

Myślicie ze lek do stymulacji mógł mieć znaczenie ? Próbowałam spać ale nie mogę przestać myśleć . Za jakaś godzinę powinnam mieć info co z moja komoreczka . Najchętniej poszłabym do lasu się wywrzeszczec .

Babka która miała po mnie punkcję zapytała mnie jak wychodziłam z sali ile mi pobrali , powiedziałam jej ze miałam 4 pecherzyki i tylko jedna komórka . Ona na to : przykro mi, u mnie 4 były .

Lekarz w gabinecie powiedział mi ze jakaś fatalny dzień bo kobieta która była po mnie to tez z 4 pęcherzyków ma tylko 1 komórkę.

Brak mi słów na to wszystko

reklama
Do góry