reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny A ja mam pytanie, byłam zrobić dzisiaj morfologie bo biorę accofil., i od razu machnelam bete żeby sprawdzić czy już nie mam we krwi ovitrelle. Zastrzyk miałam podany 2 stycznia czyli 11 dni temu no i beta z dzisiaj to 7.14, możliwe żebym miała jeszcze to ovitrelle?🤔🤔

reklama
Dziewczyny A ja mam pytanie, byłam zrobić dzisiaj morfologie bo biorę accofil., i od razu machnelam bete żeby sprawdzić czy już nie mam we krwi ovitrelle. Zastrzyk miałam podany 2 stycznia czyli 11 dni temu no i beta z dzisiaj to 7.14, możliwe żebym miała jeszcze to ovitrelle?🤔🤔
A kotry to dpt?

13 dzień cyklu to jak za wcześnie ? Estradiol 1400 a 3 usg cały czas dawały 4 pecherzyki , na wypisie mam ze 2 komórki pobrane . Pytałam lekarza co z pozostałymi to powiedział ze pęcherzyk nie oznacza ze w nim jest komórka itd. To zapytałam o estradiol to tez powiedział ze nie do końca tak jest jak myśle ze skoro 1400 to będą z tego 4 dojrzałe komórki . Jestem zrezygnowana. Co można brać zeby zwiększyć ilość komórek ? Jutro mam gin to napewno jej zapytam co i jak . Podejdziemy najwyższej do jeszcze jednej stymulacji a jak się nie uda to AK.
A jakiej wielkosci byly komorki?
ChodIlo mi bardziej o przypadek gdzie pisalas o 10 pecherzykach i jednej uzyskanej komorce.

Mam takiego strasznego dola ze nie mogę się uspokoić . Mąż za granica a ja wyje w poduszkę . Tak bardzo liczyłam na więcej . Trzymacie proszę kciuki by ta Jedyna była dobra . Mam tyle żalu i pretensji ze niewiem co ze sobą zrobić.
Przytulam Cię kochana wirtualnie ;* befzie dobrze, zobaczysz !

reklama
Do góry