reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czyli ten skrzyp to moge brac? Pomaga to wogole?
Wiesz to sa tylko takie ziołowe tableteczki wiec spokojnie mozesz sobie je dołozyc do pakietu i tak tyle bierzesz wiec doatkowe witaminki nie zroba roznicy. Zastanowilabym sie do biotebalu bo to jednak silniejszy lek i taki bardziej farmaceutyczny ale mysle ze skrzyp bez obaw. No i ja ta pokrzywe zawsze pilam w herbatce a teraz zakupilam koncentrat i popojam od dwoch dni ;)

reklama
Moze czytanie , moze to by byl dobry pomysl 🙂 dziekuje za podpowiedź kochana 😘😘😘
Czytanie jest naprawde bardzo dobra formą terapii. Mam znajomą, ktora zapadła na nowotwor złośliwy!!!!! I ona po diagnozie i po oeracji cały czas czytala. Przeczytała chyba z pol biblioteki. I kiedys sie ja zapytali a ona ze dzieki temu oszukuje swoj umysl. Nie mysli o chorobie nie rozkminia. Dzieki temu nie wariwala, Bardzo spokojnie do wszystkiego podchodzila i sie udalo. Jest 4 lata po operacji i wszystko ok :)

@Aneczka85_01 no kurcze troche słabo z ta 1 komorka :( Wiem, ze dziewczyny pisza ze wystarczy ta 1 i TAK JEST. Ale ty pewnie jak kazda z nas liczyłas na wiecej szans... Pomecz lekarza tyle ile sie da!!! Nie wychodz z gabinetu dopuki nie otrzymasz wystarczajach informacji. Ja mysle ze moze sie udac z ta 1 komorka i BARDZO MOCNO ci tego zycze. Ale odpukac, jesli cos pojdzie nie tak to musisz pomyslec nad tym zeby jakos zwiekszyc szanse. Nad jakoscia komorek, troche nad AMH. Tutaj dziewczyny i ja tez przez jakis czas stasuja DHEA Eljot i to napradwde działa. do tego jakies inne suplementy. Ale o tym narazie nie mysl. Skup sie teraz na tej jednej walecznej komoreczce, ktora sie bedzie zapładniac ;)

Wg mnie punkcja zrobiona za wczesnie, pecherzyki nie dojrzale.

13 dzień cyklu to jak za wcześnie ? Estradiol 1400 a 3 usg cały czas dawały 4 pecherzyki , na wypisie mam ze 2 komórki pobrane . Pytałam lekarza co z pozostałymi to powiedział ze pęcherzyk nie oznacza ze w nim jest komórka itd. To zapytałam o estradiol to tez powiedział ze nie do końca tak jest jak myśle ze skoro 1400 to będą z tego 4 dojrzałe komórki . Jestem zrezygnowana. Co można brać zeby zwiększyć ilość komórek ? Jutro mam gin to napewno jej zapytam co i jak . Podejdziemy najwyższej do jeszcze jednej stymulacji a jak się nie uda to AK.

@Aneczka85_01 no kurcze troche słabo z ta 1 komorka :( Wiem, ze dziewczyny pisza ze wystarczy ta 1 i TAK JEST. Ale ty pewnie jak kazda z nas liczyłas na wiecej szans... Pomecz lekarza tyle ile sie da!!! Nie wychodz z gabinetu dopuki nie otrzymasz wystarczajach informacji. Ja mysle ze moze sie udac z ta 1 komorka i BARDZO MOCNO ci tego zycze. Ale odpukac, jesli cos pojdzie nie tak to musisz pomyslec nad tym zeby jakos zwiekszyc szanse. Nad jakoscia komorek, troche nad AMH. Tutaj dziewczyny i ja tez przez jakis czas stasuja DHEA Eljot i to napradwde działa. do tego jakies inne suplementy. Ale o tym narazie nie mysl. Skup sie teraz na tej jednej walecznej komoreczce, ktora sie bedzie zapładniac ;)

Dhea Eljot bierze się od któregoś dnia cyklu ? Mam komórki nk 13 wiec chyba nie bardzo ten dhea.. decydujące pare godzin a najgorsze jest to ze jeszcze chyba trzeba poczekać czy się zapłodni i czy będzie wszystko ok . Tyle czytam ze tyle komórek odpada a ja mam jedyna która albo będzie albo nie [emoji24][emoji24][emoji24]

reklama
Do góry