reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ehhh, ja już też nie ogarniam. To moja trzecia klinika i każde przygotowania wyglądają inaczej. Aczkolwiek w poprzednich dwóch klinikach nie miałam takiego protokołu. W dniu ostatniej tabletki pierwszy zastrzyk. Zastrzyków mam 14, na usg kazał lekarz przyjść pomiędzy 12a14 zastrzykiem.
Na pewno wie co robi😊Pewnie każda klinika ma swój sposób na dojście do celu, tak też myślę że oni wręcz powinni stosować indywidualne podejście do nas, no bo każda sytuacja jest inna.

U mnie wiecznie wzdęty brzuch się zrobił, tylko 30-stkę przekroczyłam [emoji49].
I tak się nakręciłam Twoim bieganiem, że dziś 3km przebiegłam truchcikiem[emoji3]. Trochę mało ale na wytłumaczenie mam to, że mnie kostka coś pobolewa i że nie lubię za bardzo biegać [emoji41]
Sie moje dziewczyny nakręciły :) BRAO :) 3 km tez duzo:)

Ja teraz jak biore 2 opakowsnia pod rzad tez zaczynam czasami plamic, to nic takiego. Tylko mi gin mowil ze jak zaczynam plamic to odstawic antyki i czekac na okres nie ma sensu tego sztucznie wydluzac jak organizm juz sam sie domaga. Tylko Ty bierzesz przed stymulacja a to inna historia. Moze napisz do lekarza.
No właśnie ja tez biorę drugie opakowanie bez przerwy i czuje się już jakby na okres. W poniedziałek mamy wizytę w klinice wiec zobaczę do dr powie. Pierwszy dzień stymulacji mam wyznaczony 27.01 wiec jeszcze 2 tygodnie i martwie się ze odwołają ta stymulację przez wcześniejsze krwawienie. 🥺🥺

Nie wracam. Miałam i tak do poprzedniej pracy wrócic za parę tygodni ale po wczorajszej akcji to nie wiem czy już po prostu nie będę siedzieć w domu... Ja się naprawdę już dużo w życiu napracowalam a teraz mam inny priorytet, najważniejszy i nie poświęce go dla żadnej pracy
Tak trzymać. [emoji3]

Ja z pracą też myszę coś wymyślić, a jak już pojawi się dzieć w opakowaniu to już w ogóle.

@Tasza a tylko sprobuj nie zrobic zdjecia zołądków. Ja uuuwwwiiieeelllbiam żołądki i to od dziecka. Nie widziałam ich w lidlu :crazy: Moze i dobrze bo bym kupila a od pn mam cały tydzien rybny - takie postanowienie :-D
Wiesz co. Właśnie zdałam sobie sprawę, że jutro jedziemy do wro na tą poniedziałkową wizytę już i muszę jr zamrozić. Będę robić wtorek/środa to nie omieszkam wrzucić foty[emoji6]

U nas swoją drogą też były nieźle skamuflowane, jakby przykryte innymi produktami. Ale moje oko szperacza nigdy nie zawodzi[emoji23]

No tak, to już jutro[emoji3] ktoś miał chyba do Kalendarza wpisać... I nie wpisał... Ładnie to tak? [emoji16]Zapodasz fotkę pls? Bo myślę teraz o czymś słodkim, a jedyne co mamy w domu oprócz cukru, cukru pudru i syropu waniliowego do kawy to moje żelusie. A żelusie to nie to samo co tort malinowa chmurka... [emoji6]
Specjalnie dla Ciebie o 22.26 zeszłam na dół[emoji3] śliń się, śliń i cieknij[emoji6]
20200111_222534.jpeg

No właśnie ja tez biorę drugie opakowanie bez przerwy i czuje się już jakby na okres. W poniedziałek mamy wizytę w klinice wiec zobaczę do dr powie. Pierwszy dzień stymulacji mam wyznaczony 27.01 wiec jeszcze 2 tygodnie i martwie się ze odwołają ta stymulację przez wcześniejsze krwawienie. 🥺🥺
Nie wiem, ciężko mi powiedzieć co w tej syruacji bo ja biore juz antyki z innego powodu.

reklama

Załączniki

• IMG_20200111_223145.jpg
    IMG_20200111_223145.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 75
Do góry