reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No masterchef z Ciebie!! Ja kiedyś lubiłam stac przy garach.. Ale tak szczerze wole upiec jakies ciasto niz obiad ugotować.. Nie zawsze mi wychodzi dobry obiados i sie wkurzam... Ale jak by mi ktoś takie pyszotki pod nos pozdrawial... ohoho to ja bym naprawde się mogla dobrze odżywiać:D
Wpadaj póki świeże[emoji16]

reklama
W sumie to nie narzekam tylko brzuch mógłby być płaski haha, i poślady podniesione;) na zdjęciu mialam 2kg mniej;) jak odpuściłam z dieta to wrócily dziady jedne. Ale jak zacznę biegać to wiem,że i waga wzrosnie bo mięśnie cięższe niż tłuszcz. Zawsze tak mialam,ze jak tylko trochę pocwiczylam to moment się rozrastalam.
Ja póki co konsekwentnie od nowego roku codziennie coś. Jutro i pon pewnie z racji wyjazdu mi wypadną, no ale wtedy we wtorek basen z grubej rury[emoji3]

Dziewczynki mam dzisiaj załamke. Kończę 5 tydzień na tabletkach anty a od wczoraj plamie delikatnie tak jak pod koniec miesiączki, nie żywa krew ale brunatne zabrudzenie jest na wkładce. Powinnam jeszcze tydzień brać anty ale boje się ze przez te plamienia odwołają stymulację[emoji3064][emoji3064] czy któraś z was miała plamienia przy antykach. Dajcie znać proszę bo osiwieje do poniedziałku [emoji3064]
Ja brałam teraz regulon. Miesiączka skąpa i długa 8d a od 11 do 16dc plamienie. Teraz nic, jutro 21d i ostatnia tabletka.

Ja za to jestem plaska i wychudzona od paru tygodni że nie mam już gdzie zastrzykow robić.. Sama skóra i pełno krwiakow po każdym wkluciu clexane i accofil.. Stawiam że krwiaki na skorze mi się robią dodatkowo od acardu..
To zapodaj pączka dziennie, jakaś mini fałdka się zrobi[emoji3]

Chcę!!! [emoji39][emoji39][emoji39]Malinowa chmurka by @bazylia128 brzmiała bardziej w moim stylu, ale ja jestem wzrokowcem i te śliczne maleństwa do mnie mówią [emoji3][emoji3][emoji3]:"zjedz mnie... "
A u mnie nadal tylko te żelki...
Haha. Jak się dobrze przyjrzeć to są nawet trochę różowe. Prawie jak malinowa chmurka[emoji3]

Oo super że tak jak ja. Mój pierwszy był najpierw że wzrostem bety ale radość trwała całe 2 dni a teraz podchodzę na cyklu naturalnym. Najpewniej gdzieś za 1.5 albo 2 tygodnie jak się wszystko dobrze ułoży będzie transfer. A jak u Ciebie?
Niestety moja praca jest dość obciążająca okresowo pracuje po 24 h. I mam duże narażenie na stres. Ale nie chce nic w pracy mówić.
U mnie beta była zerowa za pierwszym razem. Wyglada na to, ze będziemy miały transfer prawie w tym samym czasie, ale super! 😃 Tez podchodzę na naturalnym, wczoraj miałam wizytę kontrolna, lekarz powiedział ze transfer za około 10 dni, ale kolejna wizyta we wtorek i wtedy powie cos więcej.
Ja może nie mam pracy jakiejś ciężkiej, chociaż czasami pod koniec dnia padam, bo jednak... stres tez umiarkowany, chyba ze mam jakaś klientkę marudę, ale i na takie jest sposób 😜 a dziś miałam mega śmieszna sytuacje, bo klient usnął mi w trakcie zabiegu 🤣, ja skończyłam, a klient chrapał w najlepsze 🤣 budziłam raz, nic, dopiero za drugim razem musiałam głośniej 😂😂😂

A ja poprawiam endo - mimo ze i tak ładne [emoji4]
Podchodzę na luzie całkowitym co będzie to będzie.
IMG_1790.JPG

reklama
Do góry