Breath_less
Fanka BB :)
Mi lekarz na początku stymulacji tłumaczył ze to taka loteria . Może być w cholerę a się nie nadać a może być jedna i wystarczy . Jak to dzisiaj powiedział : jest ok ale dupy nie urywa [emoji23] on zawsze potrafi coś walnąc z czego się można pośmiać . Czy w dniu punkcji będzie wiadomo już ile komórek się nadaje ?
U mnie to samo mówili szału nie ma[emoji23]
Było tak ze miałam 4 pecherzyki na usg i rzeczywiście były te 4 komulusy ale ile z tego komórek dojrzałych to się okaże po pobraniu [emoji2] ja o tym ze przetrwała jedna która mi podadzą dowiedziałam się w dniu transferu, ze nie mam żadnych mrozakow ale wszyscy na prawdę wierzyli w ta morulke to i mi się udzieliło [emoji4]
A jakim protokołem szłaś ?
Moje amh 4,5 i krótki protokół wiec nie wiem jak to jest z tym amh i ilością- mi lekarka mówiła ze to loteria ze w jednym cyklu możesz wyhodować niby tylko 4 pecherzyki a w następnym przy tej samej stymulacji dwa razy tyle i miała dużo takich przykładów. Jeden nasz cykl taki drugi taki
Głowa do góry![emoji110] ważne ze organizm odpowiedział na stymulację, były pecherzyki punkcja za Tobą- wszystko idzie wg planu [emoji847][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]