reklama
bazylia128
Fanka BB :)
Dobrze Taszuniu Jak było na basenie? Wybawiłaś sie?Dopisz mi proszę Paśnika na 17mar[emoji3]
bazylia128
Spokojnie mozesz brac melatonine. Sa badania ze melatonina tez dobrze wplywa na nasza płodność. Poza tym to bardzo wazne jaki jest twoj komfort psychiczny. Jesli nie mozesz zasnąć to nie mecz sie bo bedziesz sie przewracac z boku na bok a to i tak nic nie da. Wstań, pochodz, przewietrz pokoj, cos poczytj i wtedy zasniesz jak nie bedziesz juz czula na to presji Zdrowy sen tez jest bardzo wazny. Ja niestety malo spie ostatnio i musze nad tym popracowac ale jak tylko poloze głowe na poduszke to odpadam nawet nie wiem kiedy (jak narkoza) i ten moment zasypiania jest bardzo przyjemny. Rano wstaje wypoczeta pomimo tego ze spie czasami tylko 5 godzin. Ale faza głębokiego snu była długa. Nie wiem czy ci pomoga tabletki bo jestes teraz w napietej sytuacji, pewnie myslisz i sie stresujesz. Ale spokojnie mozesz sie nimi troche podratowac. Mozesz pic meliske. Zjesc kilka wisni albo teraz dzemu wisniowego. Wietrz wieczorem pokoj.A ja mam troszkę inne pytanie.
Czy jeśli teraz biorę estradiol a w poniedziałek startuje z progesteronem to czy melatonina na spokojny sen będzie przeszkadzać? Ostatnio źle sypiam, znaczy śpię aż za dobrze bo nie mogę się dobudzić kiedy czas wstać,podczas snu wiercę się i przebudzam, i rano wstaje zmęczona jakbym w ogóle nie spała tzw gorszy trup rano niż jak się kładę. Do tego złe sny, potrafię się wybudzić i nie spać godzinę bo boje się zasnąć.
Relanium tu nie dostanę jedynie tabletki z waleriana nic poza tym.
JulkaKoszulka
Zaciekawiona BB
Dziewczynki, jestem po 5 nieudanych transferach, w tym dwie ciąże biochemiczne . W tym cyklu mieliśmy podchodzić do drugiej procedury...jutro mam termin miesiączki... Czy ja mam zwidy ?
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.
zapodaj.net
bazylia128
Kochana chcialabym miec takie zwidy. Beta conajmniej 2 cyfrowa gratuluje. Lec na badania ❤Dziewczynki, jestem po 5 nieudanych transferach, w tym dwie ciąże biochemiczne . W tym cyklu mieliśmy podchodzić do drugiej procedury...jutro mam termin miesiączki... Czy ja mam zwidy ?
Zapodaj.net - Darmowy hosting zdjÄÄ i obrazków bez rejestracji! Zapodaj swoje zdjÄcia znajomym!
UdostÄpnij swoje zdjÄcia i pliki graficzne za darmo bez rejestracji.zapodaj.net
JulkaKoszulka
Zaciekawiona BB
Bazylia , tak się boję kolejnego rozczarowania... Mam za sobą ciążę pozamaciczna , brak jajowodu i transfery 9 zarodków . 40 na karku i cud ?Kochana chcialabym miec takie zwidy. Beta conajmniej 2 cyfrowa gratuluje. Lec na badania ❤
Liliana87
Tak! To właśnie moze byc CUD i wreszcie "nagroda" Za To co przeszliscie. Nie dziwię się, że się boisz.. to uczucie chyba będzie towarzyszyło nam już zawsze. Trzymam kciuki !Bazylia , tak się boję kolejnego rozczarowania... Mam za sobą ciążę pozamaciczna , brak jajowodu i transfery 9 zarodków . 40 na karku i cud ?[emoji848]
bazylia128
Boisz sie ale jednak masz nadzieje, prawda? Wszystkie sie boimy ale sprawdzic musisz. Głowa do góry, wielki uśmiech i biegnij na pobranie krwi. Ja wierze ze juz teraz bedzie dobrzeBazylia , tak się boję kolejnego rozczarowania... Mam za sobą ciążę pozamaciczna , brak jajowodu i transfery 9 zarodków . 40 na karku i cud ?
JulkaKoszulka
Zaciekawiona BB
Liliana, jesteście Kochane... Ale na prawdę to ostatnia rzecz jakiej bym się spodziewała . Po świętach byliśmy na wizycie by ustalić plan działania na długi protokół . Dr powiedział, że jest pęcherzyk i w Sylwestra warto się starać . Pomyślałam... Taaaaak jasne .... Odrobiliśmy pracę domową i coś takiego ... Jadę dzisiaj na bete z wielkimi obawami....Tak! To właśnie moze byc CUD i wreszcie "nagroda" Za To co przeszliscie. Nie dziwię się, że się boisz.. to uczucie chyba będzie towarzyszyło nam już zawsze. Trzymam kciuki !
reklama
JulkaKoszulka
Zaciekawiona BB
Kochana , dokładnie tak . Widziałam już takie blade kreski 3 razy i zakończyły się dramatem , boje się kolejnej porażkiBoisz sie ale jednak masz nadzieje, prawda? Wszystkie sie boimy ale sprawdzic musisz. Głowa do góry, wielki uśmiech i biegnij na pobranie krwi. Ja wierze ze juz teraz bedzie dobrze
Podziel się: