reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

To chyba mamu podobnych mężów. Bo my mamy jeszcze 4 zarodki i tez mi moj powiedział ze wykorzystamy wszystkie.Ale ja w takie cuda to nie wierze😥
My na razie wykorzystaliśmy wszystkie 😕Zobaczymy. Teraz bardziej będę się na razie obawiać że się nie uda. Potencjalnym nadmiarem będę martwić się jak będzie na to czas. Ale chyba jestem gotowa na jakiś kompromis😊 Że na przykład wykorzystujemy aż do momentu gdy będziemy mieć trójkę dzieci. Do tej pory myślałam maksymalnie o dwójce, ale chyba już jestem bardziej otwarta na to co nam życie przyniesie.

reklama
My na razie wykorzystaliśmy wszystkie 😕Zobaczymy. Teraz bardziej będę się na razie obawiać że się nie uda. Potencjalnym nadmiarem będę martwić się jak będzie na to czas. Ale chyba jestem gotowa na jakiś kompromis😊 Że na przykład wykorzystujemy aż do momentu gdy będziemy mieć trójkę dzieci. Do tej pory myślałam maksymalnie o dwójce, ale chyba już jestem bardziej otwarta na to co nam życie przyniesie.
Z ta trojeczka to kochana świetny pomysl. Zawsze to bylo moim marzeniem. Teraz zostalo mi jedno marzenie ... chociaz jedno.
Kochana nie martw teraz musi sie udac. Wierze w to bardzo ze tym razem na pewno wam sie uda. Bede trzymac mocno kciuki 😘✊✊✊

Dobra, ja zmykam, bo jutro dzień zaczynam od pobrania krwi o 7. No i jutro o 12.30 wizyta w klinice. Lista tematów do przegadania z lekarzem gotowa. Segregator ze wszystkimi badaniami czeka. Zaczynamy naszą drugą podróż (w już mniej nieznane tym razem) [emoji4]Dobrej nocki Kochane[emoji8]
Czekamy na wieści;)

reklama
O to idziemy podobnie :) kurcze bidulko bol glowy jeszcze do tego, masakra. Ale mnie tez bolala i dzis i wczoraj nie laczylam tego z estrofemem:) ktory to transfer?:)
no bedzie 2..... no ta glowa najgorsza chyba szczególnie jak go biorę doustnie jak jeszcze okres był a potem po transferze ale jak już potem trybi to nie boli aż tak bardzo.... fajnie ze ktoś idzie podobnie :) w kupie łatwiej przetrwać

Do góry