reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa Kate napisała na ciężarówkach dzisiaj
Aduś16
Fanka BB :)
masia a kiedy zaczynasz stymulację? Inhibinę miałaś też badaną? to jest chyba jedyne badanie jakiego ja nie miałam, ja od pół roku piłam z M prenatal bo on niby jakość poprawia
Dziewczyny gdzie wstrzykiwałyście sobie clexane, w brzuch? ja musze od jutra zacząć ale martwi mnie to wstrzykiwanie w brzuch po transferze
Dziewczyny gdzie wstrzykiwałyście sobie clexane, w brzuch? ja musze od jutra zacząć ale martwi mnie to wstrzykiwanie w brzuch po transferze
madzialenak
mama na pełen etat
Miliaa dziękuje!!! nie planowałam do nich jutro dzwonić, chciałam zaczekać do środy na telefon od nich bo w drugiej dobie będzie wiecej wiadomo.. ale może zadzwonie sama nie wiem.. raczej poczekam. Ja biorę dwa maluszki bo taki tez jest regulamin programu do skutku w invikcie, poza tym dwa maluchu to większa szansa że choć jeden zostanie a do brzuszka trafia już w środę a za tydzień w piętek kolejna prawda wyjdzie na jaw
A gdzie jest Kate nie odzywała się do nas od czasu dodatniej bety???
Aduś już w środę masz transfer ? ? tym razem 3 dniowe maluchy bierzesz??
Adus...ja mialam fraxiparine po punkcji, ale to jest to samo...ja wstrzykiwalam w brzuch...tylko fraxparina byla najgorsza z tych wszystkich zastrzykow...nie ze wzgledu na lek chyba, ale te igly byly jakies nieogarniete...
madzialenak...aaa, musze ogarnac...bylam tam teraz ale nie widzialam
madzialenak...aaa, musze ogarnac...bylam tam teraz ale nie widzialam
madzialenak
mama na pełen etat
masia a kiedy zaczynasz stymulację? Inhibinę miałaś też badaną? to jest chyba jedyne badanie jakiego ja nie miałam, ja od pół roku piłam z M prenatal bo on niby jakość poprawia
Aduś w brzuch raz z jednej strony, raz z drugiej. Tak jak hormony. Tylko nie rozcieraj jak sobie wstrzykniesz bo będzie Ciebie bolała. Ja robię codziennie na noc.
Ostatnia edycja:
madzialenak
mama na pełen etat
Molla co u Ciebie Kochana??
reklama
Molla
Fanka BB :)
Dziewczyny moje kochane!!!! Ja ciągle Was śledzę, mimo tego, że nie mam polotu do życia, żyję Waszym życiem, martwię się o Was, podtrzymuję duchowo jak tylko mogę. U mie nadal kijowo. Podejścia chyba nie będzie, bo ....nie mam z kim, z mężem narazie cisza, jak to ładnie można nazwać, chyba nie wytrzymaliśmy, bardzo nam te lata dały kopa, od 2 m-cy tak się "ślimarczy".Po wielu latach miłości, ciągłego wsparcia, współczucia, łez radości i smutku nie mamy już sił, nawet do siebie, coś pękło, ale dopinguję Was mocno codziennie myślami jestem z Wami KOCHANE!!!!
Podziel się: