reklama
lawendowy_sen
Fanka BB :)
Domat, już wysyłam Ci namiary na mojego fb, a za chwilę zaproszenie do naszej grupy :-)
lawendowy_sen
Domat, zaproszenie do grupy zostało wysłane :-)
lawendowy_sen
Idę na zasłużony odpoczynek Dobranoc Wszystkim.
madzialenak
mama na pełen etat
Kochane dziękuje za wszystkie dobre słowa, kciuki i myśli :-) Gdyby nie Wy to nie byłoby mi łatwo przejść przez te wszystkie procedury, moment oczekiwania na test, na pierwsze usg itd. Jesteście nie zastąpione. DZIĘKUJĘ ŻE JESTEŚCIE!!!!!!
Dzisiaj 28 dpt widziałam i słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa. Coś pięknego, Boże nie potrafię tego opisać, było cudownie.
Cuda się zdarzają, warto walczyć dziewczyny i nie wolno się poddawać mimo porażek bo każda z Was pozostanie mamusią przez duże "M"
Kochane każdej z osobna kibicuję i trzymam kciuki bez względu na etap, w którym się znajdujecie.
Dzisiaj 28 dpt widziałam i słyszałam bicie serduszka mojego maleństwa. Coś pięknego, Boże nie potrafię tego opisać, było cudownie.
Cuda się zdarzają, warto walczyć dziewczyny i nie wolno się poddawać mimo porażek bo każda z Was pozostanie mamusią przez duże "M"
Kochane każdej z osobna kibicuję i trzymam kciuki bez względu na etap, w którym się znajdujecie.
madzialenak - no cóż, wiedziałam, że tak będzie co nie zmienia faktu, że niesamowicie się z Tobą cieszę Patrząc na Twoją historię INV, widzę , że też miałaś transfer 2 zarodków, a potem criotransfer 1 śnieżynki, a za 3cim razem się udało. Planuję się zmałpować, bo pod tym względem mamy podobną historię.
My dziś z M byliśmy na badaniach kariotypów, teraz pozostaje czekać na wyniki i mam nadzieję, że wystartujemy z kolejną stymulacją....
My dziś z M byliśmy na badaniach kariotypów, teraz pozostaje czekać na wyniki i mam nadzieję, że wystartujemy z kolejną stymulacją....
madzialenak
mama na pełen etat
Masia uda się u Ciebie i to już niedługo
madzialenak
mama na pełen etat
domat wysłałam Ci na priv namiar na mojego fb:-)
reklama
Fusun
Madzialenak gratuluję Ci ogromnie. Doczekałaś się! Spokojnej ciąży życzę
Podziel się: