reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Nooom ja tez libido mam niskie. Za to moj Łukasz przy profetrilu chodzi prawie cały czas ... :-D mowi ze napuchniety. Zastanawiam sie jak to bedzie bo ja np po estrofemie mam duzo sluzu a i libido tez wysokie. Takie ze czasami mam sny erotyczne. Ale to dopiero przy transferze :)
Czyli cos kolo pazdziernika, listopada miala by termin porodu :biggrin2:
I tej wersji się trzymajmy !!

reklama

Załączniki

• 39166AB4-31FB-4CE5-AD48-59FB55364321.jpeg
    39166AB4-31FB-4CE5-AD48-59FB55364321.jpeg
    183,9 KB · Wyświetleń: 75
Ja właśnie z mężem film jakiś denny oglądam i ciągle w telefon patrzę, a on do mnie sapie że mamy razem oglądać bo sam nie chce [emoji23]
Bo my chyba juz jak rodzina[emoji3059] moj mąż sie smieje ze mnie ze ja po pracy zamiast spedzac z nim to ja w telefonie i czytam co u was[emoji173]

reklama
A suplementujesz magne b6? Ja od pozytywnej bety biorę 3x dziennie zgodnie z zaleceniami lekarzy i to trochę pomaga rozkurczowo, może warto abyś sobie włączyła ? :)
Tzn się wcześniej już zaczęłam brać magnez co prawda mam w formie pitnej i raz dziennie z Wit C mieszam bo Wit C kazał mi lekarz przed transferem też tym razem brać 🤔 ale faktycznie zapytam się go w środę może powinnam mieć jakiś inny magnez albo brać w tabletkach i większą dawkę 🤔❤️ a teraz sobie wypije ten mój 2 razy dziennie? Chyba nie zaszkodzi co?

Do góry