reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Madzialenak, trzymam kciuki za ♥
♥ jestem przy Tobie
A jutro usłyszysz najcudowniejszą rzecz, o której marzy każda matka
8b9b7200460e7c8c4ec20eba6bb38229.jpg

Madzialenak trzymam && za jutrzejsze usg. Usłyszysz pięknie bijące serduszko :tak:

Kinga nie przejmuj się tym, co mówił ksiądz. I ja właśnie dlatego nie przyjmuję księdza po kolędzie i nie chodzę do kościoła. Nie mam ochoty wysłuchiwać, jak bardzo są przeciwni in vitro.

szarlotka cudne to co napisałaś :tak: Podnosi na duchu. Wielkie gratulacje.

Ale jutro zabiegów i wizyt, pracowity poniedziałek się szykuje :tak:

Aduś, Pingwinek &&&&&&&&& za Wasze piękne dojrzałe jajeczka. Odezwijcie się jak już odpoczniecie.
Aduś podejdziesz to nas po pracy??

Lilonka, Kate, Gotadora &&&&&&&&& za Wasze jutrzejsze wizyty.

Lawendowy Sen do zobaczenia jutro ok. 16

szarlotka-natura i organizm człowieka pomimo takiego rozwoju medycyny zaskakuje, słyszałam już kilka takich przypadków... Takie informacje niesomowicie cieszą i dają nadzieję :-)))
kwiatuszq- czy można dołączyć do Waszej grupy na fb???
kinga-rozmawiałam z kilkoma księżmi nt. IVF i zdania są podzielone. Rozsądni księża w średnim wieku nas nie potępiają widząc jaką miłością otoczone są dzieci jeszcze przed poczęciem. Jeśli nie ma świadomego działania dążącego do selekcji zarodków. Potępiają Ci, którzy nigdy się tematem nie zainteresowali, tylko ślepo słyszeli, że to złe.
madzialeniak-nie martw się formalnościami ;-) Jesteśmy myślami z Tobą :*

Mam nadzieję, że pojawią się wkrótce nowe dziewczyny, gdy będą wyniki kariotypów i rozpocznę kolejną stymulację. Bo Wy pewno będziecie już ciężaróweczkami, czego wszystkim stymulantkom i transferowanym z całego serduszka szczerze życzę!!!!:tak:

madzialenek, ja mam do GD 120km więc trochę daleko.. Chętnie bym się z Wami spotkała ale nie dam rady.
Jeśli chodzi o leki to biorę te same i mąż też oprócz koenzymu Q10. Jutro sobie kupię i zacznę łykać..
W ogóle super, że jest takie forum gdzie mogę się kogoś poradzić.. Bardzo przeżywam to wszystko a Wy to dla mnie ogromne wsparcie! Dziękuję Wam bardzo!!

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry