reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale wiesz jaki masz KIR już?
Badałam go w 2016 r i niestety AA potem robiłam test HLA samo z mężem w RCKIK w Katowiczach wynik dodatni- wiec chyba najbardziej prze... zestaw. Zgubiłam wynik wiec powtórzyłam go dzisiaj łącznie z testem cytotoksycznym subpopulacje limfocytów i TH1 /TH2 bo wizytę u immunologa ( nie dr P bo tam terminy odległe dopiero 3.03.) na 17.stycznia - immunolog ten co obecnie się leczę! Kurczę coś czuje ze zawaliłam znów z brakiem tego badania ehhhh

reklama
Jeju laski ja nie wiedziałam że tak źle się można czuć we wczesnej ciąży :-( :( a w sobotę czeka mnie 24h podróż!!! Ja od rana tak do około 14 czuje się dobrze, potem to jakaś masakra się zaczyna.... Z synem tak nie było...
Może to zestaw leków, a nie sama ciąża daje Ci się we znaki. Bądź dzielna😘Jakoś minie, a potem już będzie coraz lepiej. I jak brzuszek będzie widać to nie zapomnij nam tu jakiejś foty zapodać, żeby nas pozarażać😁

Tak po pobraniu blastomerów wszystkie 3 blastki były zamrożone. Jak się później okazało wszystkie 3 z wada legalna a embriologicznych klasa 4AA ehhh dużo złego w poprzednim roku było ale tez i dużo dobrego wiec walczę dalej !!
Walcz kochana walcz,ja też walczę dalej,10 mamy wizytę,zobaczymy co powie lekarz.Już bym chciała podejść do stymulacji ,ale nie wiem czy lekarz się zgodzi.

Badałam go w 2016 r i niestety AA potem robiłam test HLA samo z mężem w RCKIK w Katowiczach wynik dodatni- wiec chyba najbardziej prze... zestaw. Zgubiłam wynik wiec powtórzyłam go dzisiaj łącznie z testem cytotoksycznym subpopulacje limfocytów i TH1 /TH2 bo wizytę u immunologa ( nie dr P bo tam terminy odległe dopiero 3.03.) na 17.stycznia - immunolog ten co obecnie się leczę! Kurczę coś czuje ze zawaliłam znów z brakiem tego badania ehhhh
Ale to jakie masz HLA-C? Bo tam w wynikach są literki c z cyferkami i je się przekłada odpowiednio na C1 lub C2...

Może to zestaw leków, a nie sama ciąża daje Ci się we znaki. Bądź dzielna😘Jakoś minie, a potem już będzie coraz lepiej. I jak brzuszek będzie widać to nie zapomnij nam tu jakiejś foty zapodać, żeby nas pozarażać😁
Dziękuję!! Oby tak było i przeszło.. Jeszcze mnie czeka batalia z nowym pracodawcą.. Tzn muszę umowę do prawnika pracy w UK wysłać aby sie przygotować na ich możliwą reakcję...Wiecie ja byłam wręcz pewna że się nie uda i sobie w grudniu pracę zmieniłam.. co za idiotka ze mnie!

Dziękuję!! Oby tak było i przeszło.. Jeszcze mnie czeka batalia z nowym pracodawcą.. Tzn muszę umowę do prawnika pracy w UK wysłać aby sie przygotować na ich możliwą reakcję...Wiecie ja byłam wręcz pewna że się nie uda i sobie w grudniu pracę zmieniłam.. co za idiotka ze mnie!
Może tak miało być po prostu. Poukłada się 😊zobaczysz. Najważniejsze że się udało!!!

reklama
Dziewczyny i jeszcze jedno pytanie- jak to jest z tym sztucznym cyklem- jaki powinien być estradiol i progesteron przed transferem w zależności czy zarodek jest 3 czy 5 dniowy???

Do góry