reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
A homocysteinę masz jaką? W moim suplu jest tmg 1.8, b6 12 też. Żeby to zbić musiałam jeszcze dołożyć epa dha 850 i olej z wiesiołka.
Homocysteine ladnie zbilam. Mialam bez suplementacji ponad 11 a wynik sprzed Świąt 6.11. Biorę raz dziennie modulatory homocysteiny z solgara

Dziewczyny, dziś jest 50dc. Nie brałam duphastonu na wywołanie , bo balam sie, ze nie trafię z @ w dni miedzy wolnym, poza tym nie ma dr Sliwinskiego.. chwile temu zobaczylam plamienie. Od razu w kalendarz. Sylwester, Nowy Rok.. I jak policze jutro 1dc to 2 stycznia wypadnie mi 3dc czyli ostatni dzwonek na wizytę. Zadzwonilam do Gamety. 2 stycznia jedziemy na wizytę do dr Czecha w zastępstwie. Była jedna jedyna wolna wizyta u niego. Pani mnie uspokajala, ze oni wszystko mają w systemie. Jak powiedziała,że sprawdzi do kogo mnie może wpisac to modlilam się, aby to był on - podobno tez jest bardzo dobry;) I bach, pani mowi,ze on ;) Tak mnie dziś glowa boli, intensywny dzień w pracy, do tego muszę się wziąć za sernik, ale podjarałam się bardzooo tym faktem, ze znow.. ze znow tam jedziemy... @bazylia128 mozesz mnie wpisać do kalendarza ;) proszę;)

Witajcie dziewczynki,troszkę mnie nie było,ale wracam znowu do boju,Cała procedura od nowa ,wizyta 10 teraz,mam nadzieje ,że już będę mogła podejść do stymulacji,dziś dostałam drugą miesiączkę po poronieniu.Może od 3 cyklu będziemy mogli się starać?Jak myślicie?
Myślałam o Tobie ostatnio ;) cieszę się, że walczycie dalej ! Powodzenia ;)

Witajcie dziewczynki,troszkę mnie nie było,ale wracam znowu do boju,Cała procedura od nowa ,wizyta 10 teraz,mam nadzieje ,że już będę mogła podejść do stymulacji,dziś dostałam drugą miesiączkę po poronieniu.Może od 3 cyklu będziemy mogli się starać?Jak myślicie?
Czekałam tutaj na Ciebie kochana. Do boju. Myślę że z lekarzem podejmiecie dobrą decyzję czy to już czy jeszcze chwilę zaczekać. Powodzenia.

reklama
Do góry