reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny od kilku dni zastanawiam się nad terminem mojego porodu , bo mam w rodzinie kuzynke, która urodziła zdrową córeczkę po in vitro i jej lekarz liczył jej termin porodu na podstawie dnia transferu , a mój lekarz liczy od ost miesiączki. Jak to u Was wygląda?
Od transferu to błąd. 14 dni+wiek zarodka, transfer i dalej liczymy ciążę....

Zostaje, ściągnęłam aplikację :) Ale mam Transfer na marzec tylko nie wiem który, mam odpocząć 2 miesiące.
To dobrze, odpocznij ja jzu prawie 4 miesiace przerwy mam po 4 transferze. Nasz najwieksza bojowniczka jest @Netiaskitchen transferujaca co miesią z jedna przerwa na histeroskopie. Dobadasz sie , przeanalizujesz, bierz suplementy i zostan z nami :)

reklama
@Netiaskitchen teskno mi za tobą :( co tam sobie robisz ciekawego ? Ja ogladam Przemineło z wiatrem a obok mąż probuje uruchomic mojego czytnika e-book ktorego mi dal w prezencie :) Dzisiaj jeszcze mam w planach zrobic domek z piernika bo kupilam gotowca w ikei i nie mialam czasy zrobic. Pierwszy dzien kiedy moge odpoczac. Obiad zamowilismy a ja caly dzien smigam w pizamie i grubych skarpetach :) Łukasz obiecał ze cos zadziala z tym nowym czytnikiem to mam zamiar poczytac w wannie z piana i swiecami :) Kupilam oczywiscie nowa ksiażke horror nie wiem jak to sie ma do dzisiejszego lenistwa ale juz sie nie moge doczekac :)

Do góry