Cofnelam się do kliniki i zapytałam położonej i powiedzuala właśnie, że ok dwa tygodnieOkoło 10 dni
reklama
motylek24
Fanka BB :)
Jestem też z kuj-pom i zastanawiałam się nad Bydgoszczą. Pojechałam jednak do Białegostoku. Fakt blastka 3AA bardzo dobra. U mnie od razu ciąża z 3AB.Pisałam w poście wyżej 5 dniowe blastocysty typu 3AA a i tak pierwszy się nie przyjął .
motylek24
Od transferu to błąd. 14 dni+wiek zarodka, transfer i dalej liczymy ciążę....Dziewczyny od kilku dni zastanawiam się nad terminem mojego porodu , bo mam w rodzinie kuzynke, która urodziła zdrową córeczkę po in vitro i jej lekarz liczył jej termin porodu na podstawie dnia transferu , a mój lekarz liczy od ost miesiączki. Jak to u Was wygląda?
Miałam 1 blastkę więc wszystko od nowa ;((, ale trudno . Ogólnie jakoś to znoszę ale u nas nikt nie wie, muszę się z pracy zrywać ciągle sciemniać męczy to bardzo.No mi kazali czekać do marca. u mnie identycznie jak u Ciebie. Jestem dopiero po 1 transferze nieudanym i mam jeszcze jedną słomkę. A u Ciebie jak ?
Patka Wariatka
Początkująca w BB
A dlaczego in vitro ?Jestem też z kuj-pom i zastanawiałam się nad Bydgoszczą. Pojechałam jednak do Białegostoku. Fakt blastka 3AA bardzo dobra. U mnie od razu ciąża z 3AB.
Robiłam w maju coś koło 4.5A jakie masz AMH ? Pamietasz co było u mnie po DHEA podrosło chyba jakies dwie jednostki. Tylko nie wiem czy to jest spowodowane suplementacją czy stylem zycia, sport i dieta
motylek24
Zatkane jajowody, nasienie bez szału no i wiek 39 lat. Nie było już na co czekać. Wcześniej dwa razy ciaza naturalnie. W tym jedno poronienie 9 tc i ciąża donoszona -syn. Teraz z in vitro córeczka.A dlaczego in vitro ?
bazylia128
To dobrze, odpocznij ja jzu prawie 4 miesiace przerwy mam po 4 transferze. Nasz najwieksza bojowniczka jest @Netiaskitchen transferujaca co miesią z jedna przerwa na histeroskopie. Dobadasz sie , przeanalizujesz, bierz suplementy i zostan z namiZostaje, ściągnęłam aplikację Ale mam Transfer na marzec tylko nie wiem który, mam odpocząć 2 miesiące.
bazylia128
To raczej nie powinnas brac DHEA one bardziej wpływaja na wysokść a nie na jakosc komorek.Robiłam w maju coś koło 4.5
reklama
bazylia128
@Netiaskitchen teskno mi za tobą co tam sobie robisz ciekawego ? Ja ogladam Przemineło z wiatrem a obok mąż probuje uruchomic mojego czytnika e-book ktorego mi dal w prezencie Dzisiaj jeszcze mam w planach zrobic domek z piernika bo kupilam gotowca w ikei i nie mialam czasy zrobic. Pierwszy dzien kiedy moge odpoczac. Obiad zamowilismy a ja caly dzien smigam w pizamie i grubych skarpetach Łukasz obiecał ze cos zadziala z tym nowym czytnikiem to mam zamiar poczytac w wannie z piana i swiecami Kupilam oczywiscie nowa ksiażke horror nie wiem jak to sie ma do dzisiejszego lenistwa ale juz sie nie moge doczekac
Podziel się: