reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kochane mam prosbe nasz kalendarz niknie z dnia na dzien ;( robie co moge i wpisuje nawet jak wychacze wizyty u diabetologa :) Bez was nie bedzie kalendarza :( Wiem ze w styczniu sie bedzie dzialo i moze taki czas ale jednak cos tam sie u niektorych dzieje :)
To mnie możesz wpisać 04.01 na wizytę u ginekologa i założenie karty ciąży- w końcu w moim rodzinnym mieście, a nie na końcu świata 🙄 13.01 Łódź i szczepienie i chyba 17.01 wizyta kontrolna USG :)

reklama
Proszę wpisz mnie na 10.02 wizyta u inmunologa. Dziękuję
Kochane mam prosbe nasz kalendarz niknie z dnia na dzien ;( robie co moge i wpisuje nawet jak wychacze wizyty u diabetologa :) Bez was nie bedzie kalendarza :( Wiem ze w styczniu sie bedzie dzialo i moze taki czas ale jednak cos tam sie u niektorych dzieje :)

Witaj. Ile masz lat? Jakie masz AMH? Badalas immunologie? Jak nasienie męża? Przebyte choroby ? Kiepsko z 11 komorek i dwa zarodki ? Endometrioza, PCOS, Zrosty? Suplemetujesz się, Krzywa cukrowa? To takie ogolne przeszkody nad ktorymi chyba powinnas popracować ;)

Ja 30 lat, mąż 34 lata. AMH - 5,29 . Nasienie męża dobrej jakości. Badanie andrologiczne też ok. Chorób u mnie wszystkie dziecięce poza świnką, raz kamyczek mi schodził z nerki i raz atak wyrostka bez wycięcia. PCOS nie stwierdzono. Endometrioza tak jak napisałam małe ognisko niecałe 3 cm w tym roku się pojawiło i się nic z tym nie dzieje. Zrostów nie stwierdzono. Suplementowałam się Vitrum D3 2 tys j, San probi i dr z Gdańska u której byłam Kicińska (nie wiem czy ktoś zna) kazała mi brać Resveratrol ale nic nie dało. Właśnie mam zestaw badań jakiś do zrobienia kolejnych ale nic z nich nie rozumiem a z Panią z Gdańska się nie polubiliśmy z mężem żeby do niej wracać. Jakiej firmy bierzecie kwas foliowy bo podobno są jakieś 2 rodzaje. Jeden jest lepszy bo już po przetworzeniu czy coś takiego, nie bardzo się na tym znam.

Ja 30 lat, mąż 34 lata. AMH - 5,29 . Nasienie męża dobrej jakości. Badanie andrologiczne też ok. Chorób u mnie wszystkie dziecięce poza świnką, raz kamyczek mi schodził z nerki i raz atak wyrostka bez wycięcia. PCOS nie stwierdzono. Endometrioza tak jak napisałam małe ognisko niecałe 3 cm w tym roku się pojawiło i się nic z tym nie dzieje. Zrostów nie stwierdzono. Suplementowałam się Vitrum D3 2 tys j, San probi i dr z Gdańska u której byłam Kicińska (nie wiem czy ktoś zna) kazała mi brać Resveratrol ale nic nie dało. Właśnie mam zestaw badań jakiś do zrobienia kolejnych ale nic z nich nie rozumiem a z Panią z Gdańska się nie polubiliśmy z mężem żeby do niej wracać. Jakiej firmy bierzecie kwas foliowy bo podobno są jakieś 2 rodzaje. Jeden jest lepszy bo już po przetworzeniu czy coś takiego, nie bardzo się na tym znam.
A w jakiej klinice się leczysz ??

Dziewczyny wczoraj w 13dc miałam robione badanie krwi na estradiol i progesteron przed transferem. Wyniki wyszły następujące: Estradiol 531.70 pg/ml natomiast Progesteron 0,12 mg/ml. Lekarz mówił, że wyniki ok. Waszym zdaniem też?

reklama
Do góry