reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
@sandra777.12 rozmawiałam dziś z moja lekarka i ona mówiła, że ja już będę schodzić z estrofemu, a ciążę mam wyliczona na 5t+2dni. Mniej więcej do 7tyg będę brać już mniejsza dawkę i mam skończyć estrofem. Także nie wiem jak Tobie lekarz zalecił, może już też będziesz mogła powoli odstawiać?

Hej dziewczyny odebralam wynik amh mam 54,93 pmol/L norma jest (4,11-58,00), wiem ze jest w normie ale czy ciut nie za wysoki 😑 mam 35 lat, mialam laparoskopowo usuwanego guza z jajnika

Hej dziewczyny odebralam wynik amh mam 54,93 pmol/L norma jest (4,11-58,00), wiem ze jest w normie ale czy ciut nie za wysoki 😑 mam 35 lat, mialam laparoskopowo usuwanego guza z jajnika
Czym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.

@sandra777.12 rozmawiałam dziś z moja lekarka i ona mówiła, że ja już będę schodzić z estrofemu, a ciążę mam wyliczona na 5t+2dni. Mniej więcej do 7tyg będę brać już mniejsza dawkę i mam skończyć estrofem. Także nie wiem jak Tobie lekarz zalecił, może już też będziesz mogła powoli odstawiać?
Oby .. bo zejdę na zawał po ciągłym gapieniu się w gatki ..
czekam na informacje od dr ;)

A kiedy miałaś transfer ?

reklama
Czym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.
Boje sie, ze to pcos, ja mam problem z poronieniami i teraz po tym wyniku boje sie troche, ze w ogole bede miala problem z zajsciem w ciaze, no ale jak piszesz, ze ok to moze dramatu nie ma 😊

Do góry