Kiedy betujesz ??5 dniowy, dziś dopiero 3dpt
reklama
@sandra777.12 rozmawiałam dziś z moja lekarka i ona mówiła, że ja już będę schodzić z estrofemu, a ciążę mam wyliczona na 5t+2dni. Mniej więcej do 7tyg będę brać już mniejsza dawkę i mam skończyć estrofem. Także nie wiem jak Tobie lekarz zalecił, może już też będziesz mogła powoli odstawiać?
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Czym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.Hej dziewczyny odebralam wynik amh mam 54,93 pmol/L norma jest (4,11-58,00), wiem ze jest w normie ale czy ciut nie za wysoki mam 35 lat, mialam laparoskopowo usuwanego guza z jajnika
Aduś16
W poniedziałek ale to uważam że tylko formalnośćKiedy betujesz ??
KarolinaJ79
Trzymam mocno kciuki !!!5 dniowy, dziś dopiero 3dpt
Ruda08
Oby .. bo zejdę na zawał po ciągłym gapieniu się w gatki ..@sandra777.12 rozmawiałam dziś z moja lekarka i ona mówiła, że ja już będę schodzić z estrofemu, a ciążę mam wyliczona na 5t+2dni. Mniej więcej do 7tyg będę brać już mniejsza dawkę i mam skończyć estrofem. Także nie wiem jak Tobie lekarz zalecił, może już też będziesz mogła powoli odstawiać?
czekam na informacje od dr
A kiedy miałaś transfer ?
ilmenau
3 dniowy a co do immunologii to napisze w sobotę bo jutro w pracy jestem i nie mam jak tego zobaczyć
Przy 3 dni owych sikance od 11 dpt ale i tak lepsza beta. Lecisz dzisiaj do labu?
Jaka formalność?!? Ja tu kciuki trzymam i myślę że nie na darmoW poniedziałek ale to uważam że tylko formalność
reklama
Boje sie, ze to pcos, ja mam problem z poronieniami i teraz po tym wyniku boje sie troche, ze w ogole bede miala problem z zajsciem w ciaze, no ale jak piszesz, ze ok to moze dramatu nie maCzym się dokładnie martwisz? Przeliczyłam na jednostki, w których ja miałam wyniki w 2018 i miałam wyższe AMH. Mamy tu na forum kilka dziewczyn z bardzo wysokim AMH. Jakoś nam to w życiu nie przeszkadza. Nie wpływa drastycznie źle lub ekstremalnie dobrze na starania. Raczej inne czynniki mają większy wpływ na sukces.
Podziel się: