reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

o kurcze to duzo,bo rozumiem ten program obejmuje jedna stymulacje zabieg i pozniej crio transfery+leki za dopłata

Wygląda to tak, w cenie 11 900 zł przez 2 lata masz:

- wszystkie transfery świeżych zarodków,
- wszystkie transfery mrożonych zarodków,
- wszystkie znieczulenia do punkcji,
- wizyty od rozpoczęcia stymulacji.

Dodatkowo płacisz za:
- wizyty do rozpoczęcia stymulacji,
- dodatkowe badania krwi Twoje i męża
- leki do stymulacji
- mrożenie zarodków
- ocena cyklu przed crio transferem

Za leki do stymulacji płacisz zawsze bez względu na ich ilość.

reklama
Pingwinek...ja juz zaczynam powoli zaciskac kciuki za ciebie w poniedzialek! szybko to wszystko idzie i juz niedlugo bedziesz brala maluchy/malucha do domku!
na ile sie zdecydowalas?
co do tego, zeby przedluzac stymulke to dodam do tego co madzialenak napisala, ze takimi dlugimi stymulacjami moga cie PRZEstymulowac i wtedy naprawde moze byc problem, uwierz mi. te 6 jajeczek to naprawde bardzo dobry wynik. pamietam tez, ze podchodzisz w Novum, a oni postaraja sie wyciagac wiecej jajeczek i potem wkladaja je do specjalnego inkubatora i tam one jeszcze dojrzewaja...wiec spokojnie, moze cie zaskoczyc, ze jeszcze wiecej jajeczek masz:tak: a nie wiesz kto w poniedzialek robi punkcje? mnie robil dr Zamora,jest super!! tak samo transfer, no i pieknie wlozyl mi mojego blastka!

Sony...ja sie nie znam na nasieniu, bo u mojego to bylo 80% poprawnych, wiec nie mielismy z tym problemu...
ale juz jestes po wizycie, dostalas zastrzyk wiec STARTUJESZ!! zobaczysz jak ci zleci! super:tak:
co bierzesz i jak sie czujesz?

madzialenak...mnie tez sie marzy fryzjer, ale jak mam czas, zeby sie umowic to zawsze maja jakies amoniakowe farbowanie, wiec nie chce tego wdychac...a wlosy juz mam jak mop...zazdroszcze ci,ze udalo ci sie dzis zadbac o siebie...ja NAPEWNO ide po weekendzie do fryzjera, moze bardziej bede czlowieka przypominac:-p

Ostatnia edycja:
miliaa ja już musiałam pójść, fryzjerka ma farby bez amoniaku jakieś włoskie, w ogóle nic nie czułam czy miała jakiś zapach. Kosmetyczka z tego salonu przez całą ciążę nimi farbowała więc chyba są ok. Musiałam o siebie zadbać, we wtorek mamy odprawę regionalną i muszę jakoś wyglądać. No i na co dzień pracuję z ludźmi.

ej, dziewczynki macie moze FB? chetnie bym was zobaczyla...jezeli macie ochote sie zobaczyc to dawajcie linki do swoich profili na jakis priv...

reklama
Do góry