reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziękuję. Zwijałam cieniutko bibułę, a potem na klej magik przyklejałam do bombki ze styropianu. Pomiędzy jakąś wstążeczka czy koraliki. Długo schodzi, ale warto. Te mają już 8 lat a wyglądają wciąż tak samo. Na Wielkanoc owijałam kolorową bibułą wydmuszki. Zawsze je zawieszam na gałązki z brzozy. Zobacz załącznik 1057712
Cudne :)

reklama
Dziewczyny wrzucam Wam link z tytułami 10 klasyków świątecznych, mi to naprawdę pomogą zrelaksować się i nie myśleć 😉
Jak sprzątacie, gotujecie czy nawet nic nie robicie to puśccie sobie kawałki i od razu jakoś radośniej i spokojniej 🥰
Super. Ja bym jeszcze dodała BABY ITS COLD OUTSIDE bardzo lubie ale raczej malo komercyjne 😍

A ja dziś 12dpt- betaHCG 1163,22mlU/ml
(8dpt-151
10dpt-463)
Następny raz Pani Doktor kazała mi sprawdzić dopiero 23.12 i tak zrobię.
Od wczoraj znów zauważyłam brudzenie brązowo-szare, takie mało nasilone, ale jednak. Ale trudno. Nie zajmuje tym.juz głowy, jutro jestem u Profesora Malinowskiego w Łodzi zobaczymy co powie ☺️

Witajcie dziewczyny. Chciałam Wam życzyć miłego dnia. Gratuluję pozytywnych bet i przytulam wszystkie, które dalej walczą. Za dzisiejsze ważne chwile trzyma kciuki. Ja dziś mam 37dc i ani widu ani słychu @.. wczoraj tak mocno bolał mnie lewy jajnik, kłucie mocne i przy siadaniu, i zginaniu i przy wszystkim.. już zaczelam myslec, ze jak przy torbieli.. kto wie, czy się jakaś menda znów nie zrobiła.. nawet dzisiaj zrobiłam test (nie wiem na co ja liczyłam ;(, przecież u mnie zawsze takie nieregularne i w ogóle..)
Stwierdziłam, że już nigdy nie kupię testu. Niby wiem, że się nie udało A przy każdej jednej kresce chce mi się wyć i potem chodzę struta. Dobrze, że wczoraj ubrałam choinkę, bo dziś na pewno bym tego nie zrobiła. Kot oczywiscie ma pożywkę i igły co chwila na ziemi..
Wyciągnęłam wczoraj nasze bombki, 80% z nich to robione przeze mnie bombki na pierwsze święta po ślubie (8lat temu)..wtedy mówiłam, że już niedługo te bombki będzie zakładał nasze dziecię.. ciągle robie to ja ;/
Ehhh. Przepraszam, ale musiałam się komuś wypisać..
Łapcie po bombie ode mnie ;*Zobacz załącznik 1057695
Przecudne te bomby!!! ❤️❤️❤️Masz Kochana mega talent. Sikacze to zabawka raczej nie dla nas. Albo do użycia tylko po wysokiej pozytywnej becie. Ja teraz w domu
Już od kilku miesięcy nie mam ani jednego sikacza, bo mnie tak samo dołowały jak Ciebie. A Twoje szczęście jeszcze nadejdzie, jestem pewna. Nie umiem Ci powiedzieć, nie martw się, nie smuć. To naturalne, że się smucisz. Taki dziwny czas teraz przed nami. Te spotkania z dawno niewidzianą rodziną, ta świąteczna atmosfera, choinki, trochę za dużo czasu na myślenie... Jedni są szczęśliwi bo się właśnie udało, inni smucą bo nadal nie. Spróbuj pomyśleć nad tym co masz, bo masz kochającego męża (wiele osób o tym marzy, a nie ma jakoś szczęścia do miłości i związków), masz też talent co widać w twoich wytworach😍i macie swoje plany, a one się spełnią. Może już w przyszłym roku? Tego Ci życzę ❤️

Życzymy cierpliwości wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.

❤❤❤Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś ✊✊✊✊

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą 😍😍😍😍Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości! 👍👍👍👍👍

Shake it up baby, twist and shout 😍😍😍😍
Będzie sie działo 💞💞💞💞💞

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz

"Masz problem z dopisaniem się do kalendarza? Masz zainstalowaną aplikację ""Arkusze Google""?"
Jeśli nie - zrób to!
Sklep Play -> wyszukaj arkusze google -> zainstaluj -> po zainstalowaniu otwórz kalendarz

2019-12-17 @fredka84 - histeroskopia
2019-12-17 @Netiaskitchen - TRANSFER
2019-12-17 @Artemida90 - wyzyta u ginekologa

2019-12-18 @Breath_less - USG
2019-12-19 @bazylia128 - wizyta w klinice
2019-12-20 @Skarbulenka - termin porodu
2019-12-23 @Śliwka12345 - USG 1 trymestu
2019-12-23 @Sterlicja - USG 1 trymestu
2019-12-23 @E-lenna - wizyta w klinice przed procedura
2019-12-23 @Netiaskitchen - BETA
2019-12-23 @juchaa_87 - USG prenatalne
2019-12-24 @Aduś16 - transfer
2019-12-27 @Aneczka85_01 1 - wizyta w klinice
2019-12-28 @Alicja90 - kolejna wizyta w klinice
2020-01-07 @Netiaskitchen - START PROCEDURY
2020-02-05 @Konstancja27 - temin prorodu
2020-02-10 @AleAle27 - termin produ
2020-06-08 @Gość gość ANNA - termin porodu
2020-08-03 @Justi55 - termin porodu

@fredka84 - histeroskopia, CIĄG DALSZY 👍 :-) :) odezwij sie jak juz bedziesz po ... ❤

@Netiaskitchen - TRANSFER !!!! ja i tak caly czas wierze i mysle, ze kolejna procedura nie bedzie potrzebna.
@Netiaskitchen ZAWSZE ale to ZAWSZE nas pociesza, doradza, rozsmiesza i wspiera.
Dzisiaj MY bedziemy trzymac moooccnooo ✊✊✊✊ za TEN transfer 💙💙💙💙

@Artemida90 - dzisiaj pewnie wystartujesz ze stymulacją. Miejmy nadzieje, ze udało sie unormowac cykl
Mocne ✊✊✊✊

@Joanulka :biggrin2::biggrin2::biggrin2: musze Wam przyznac ze dziewczyna do mnie pisała bo jak stwierdziła NIE WYPADA
wyskoczyć na forum ze zdjeciem pozytywnego testu :biggrin2::biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Starałam sie wytłumaczyć ze właśnie takich informacji na forum NAM potrzeba ❤ ❤ ❤
To prawdziwy CUD i warto wierzyc ze zawsze jest nadzieja ❤:biggrin2:
GRATULUJEMY z całego ❤❤❤ nie zostawiaj nas i informuj o dalszym przeiegu ciaży ❤

@s.ols3404 trzymamy mocne ✊ ✊ ✊ za dalsze przyrosty 💙💙💙

@sandra777.12 jeszcze nie ma wyników ??? :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

Cieszymy sie, ze @1412117 do nas wrocila i otworzyła sie przed nami 😍😍😍 jestes silna i bedziesz walczyc dalej :biggrin2::biggrin2::biggrin2: WSZYSTKO BEDZIE DOBRZE 👍👍👍

Przytulamy mocne dziewczyny, ktorym TYM RAZEM sie nie udało. Idziemy do przodu i działamy dalej 💙💙

Kochane nasz kalendarz sie kurczy, jak ktos cos to prosze dac znac 👍

MIŁEGO DNIA 💞💞💞💋💋💋💋💋
❤️❤️❤️Dziękuję że jesteście 😘Dam znać po. Niezależnie od tego co będzie, święta i tak będą dla mnie radosne. Nie będę się smucić, bo nowy rok już za rogiem😉

Dziewczyny wrzucam Wam link z tytułami 10 klasyków świątecznych, mi to naprawdę pomogą zrelaksować się i nie myśleć 😉
Jak sprzątacie, gotujecie czy nawet nic nie robicie to puśccie sobie kawałki i od razu jakoś radośniej i spokojniej 🥰
Tego mi właśnie potrzeba😍aż słuchawki sobie wezmę na drogę 😘

reklama
Do góry