Netiaskitchen
Fanka BB :)
Uda się Wam!!! I wtedy to Wam będą wszyscy zazdroscić. Czekam na ten moment z niecierpliwościątez tak mam Wyobrazam sobie wtedy jaka musi byc szczesliwa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Uda się Wam!!! I wtedy to Wam będą wszyscy zazdroscić. Czekam na ten moment z niecierpliwościątez tak mam Wyobrazam sobie wtedy jaka musi byc szczesliwa
Masz już wynik?Piątek 13 dla mnie pechowy jednak
Tak szybko masz wyniki?Piątek 13 dla mnie pechowy jednak
Korekta UDA SIE NAM !!!!Uda się Wam!!! I wtedy to Wam będą wszyscy zazdroscić. Czekam na ten moment z niecierpliwością
????!!!!Piątek 13 dla mnie pechowy jednak
U mnie równo dycha wiecejChciałabym te Twoje 26 lat U mnie juz prawie dycha więcej
Beta negatywna. Kazali udać się do dr.Pasnika ja kompletnie nie wiem gdzie go szukać. Pomożecie?