reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Myśle że tak jak nie od razu to na pewno dorosnie do niego. Ja wolę takie zabawki na wyrost. Nasz ma większość takich dla starszych, ale nawet takimi można się bawić tylko na początku inaczej[emoji4]

No właśnie o to chodzi żeby prezent był do przodu a nie na dany wiek bo posłuży troszkę dłużej myśle?

Raczej bym nie wkładała 6 miesięcznego bobasa w takie coś. Może dla starszaka? Swojemu dziecku bym nie kupiła. Moje skromne zdanie:) Poczytaj może jakiś fizjoterapeuta wypowiadał zdanie na temat tych zabawek.

No właśnie czytałam ze takie do skakania stoliki (Boziu nawet nie wiem jak to nazwać poprawnie) są ok dla dzieci które już siedzą, za to chodziki to totalna porażka i żeby nie kupować. Dlatego rozważam taki prezent zamiast kolejnej zabawki a ma już ich pełno.

Trudno się kupuje prezenty dla cudzych dzieci. No bo swoje to wiadomo co lubi. Fajnie ze coraz więcej osób pyta rodziców co kupić bo nie chcą kupować czegoś bez sensu. Nasz jest fanem klocków wszelakich i takich manualnych zabawek typu przebijanka, labirynt. Ale wiadomo, każde dziecko jest inne😊

reklama
No właśnie czytałam ze takie do skakania stoliki (Boziu nawet nie wiem jak to nazwać poprawnie) są ok dla dzieci które już siedzą, za to chodziki to totalna porażka i żeby nie kupować. Dlatego rozważam taki prezent zamiast kolejnej zabawki a ma już ich pełno.
Ja miałam to i bardzo polecam. Stolik gdy dziecko małe, potem pchacz.
Screenshot_20191212-124113_Samsung Internet.jpg

Do góry