Mialam identyko pożyczony od znajomej.Moj synuś uczył się przy tym chodzić i strasznie się tym ładnie bawiłJa miałam to i bardzo polecam. Stolik gdy dziecko małe, potem pchacz.
Zobacz załącznik 1056004
reklama
Joanulka
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny, wątpliwości zostały rozwiane [emoji8] jest tyle zabawek i sprzętów dl dzieci ze oszaleć idzie w wyborze. Nie rozumiem tylko dlaczego są sprzedawane rzeczy dla dzieciaczków które powinny być stanowczo zabronione [emoji35]
@Agnies191 zamówiłam coś bardzo podobnego, mam nadzieje ze się maluszkowi spodoba, dziękuje za podpowiedz [emoji8]
@Agnies191 zamówiłam coś bardzo podobnego, mam nadzieje ze się maluszkowi spodoba, dziękuje za podpowiedz [emoji8]
Ruda08
@Dakita30 i @s.ols3404 mooooże dzisiaj lekarz zadzwoni ale bardziej obstawiałabym na jutro (nie mieszkam w pl)@sandra777.12 masz już jakieś wiadomości? Oby były tylko dobre!!!
Ale mam zle przeczucia ... boli mnie brzuch i przestaje i tak cały czas.
Zaczynam fisować..
Ahhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
To czekanie jest wykańczające
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.
Ruda08
Niestety .. tu jest KongoAhhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
Ostatnia edycja:
Dzięki [emoji4] ale zaczniemy przed wakacjami, muszę chwilę odsapnąć psychicznie. A co u Ciebie? Jak doktor P?
Aaa dzieki mam pozlecane badania i powoli bede dzialac...
Sterlicja
Lekarza nie zaleca tego typu sprzetow
Breath_less
Niestety .. tu jest Kongo [emoji23]
CZEKAM!!!![emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Netiaskitchen
No właśnie jeśli traktować to jako taki stolik przy którym można się bawić to pewnie spokoMialam identyko pożyczony od znajomej.Moj synuś uczył się przy tym chodzić i strasznie się tym ładnie bawił
reklama
Ruda08
Wiem, wiem .. ale w głowie gonitwa myśliAhhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
Podziel się: