reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziękuje dziewczyny, wątpliwości zostały rozwiane [emoji8] jest tyle zabawek i sprzętów dl dzieci ze oszaleć idzie w wyborze. Nie rozumiem tylko dlaczego są sprzedawane rzeczy dla dzieciaczków które powinny być stanowczo zabronione [emoji35]

@Agnies191 zamówiłam coś bardzo podobnego, mam nadzieje ze się maluszkowi spodoba, dziękuje za podpowiedz [emoji8]

Ahhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
To czekanie jest wykańczające 🙄
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.

Ahhh to u Ciebie jeszcze jest inaczej, musisz czekać na kontakt lekarza? Nie masz wyników bety przez internet?
A ból brzucha może być i na ciążę i na jej brak... Nieugadniesz.... Te objawy to właśnie zwiastują wszystko i nic... Każda ma trochę inaczej.
Niestety .. tu jest Kongo 😂

Ostatnia edycja:
reklama
Wiem, wiem .. ale w głowie gonitwa myśli

Do góry