B-podjednostka gonadotropiny kosmówkowej (B-HCG) 0.9 _ mIU/ml
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wow, trudna zawodniczka [emoji4]Masz nad czym się głowić...
Juz jutro bedziesz wiedziała. Wiem ze najgorsza jest ta niepoewność.Ja już nie śpię nie jem wariuje i chyba od tego wszystkiego tak mi gorąco że jestem spocona jak nigdy [emoji17]
Nie wierzę
Estradiol 17-beta (E2) 120 _ pg/ml
Dzięki za wsparcie, kicha...
Progesteron (PRG) 9.95 _ ng/ml
To nic. Ja tez mialam zabarwiony a byla implantacja. Mogłas uszkodzic jakies naczynko. Wytrzymajcie do jutraBardzo mi przykro Kochana, dużo sił i wsparcia!!!
Ja jutro betuje, ale mam dziś kiepskie przeczucia. 7dpt i resztki progesteronu dopochwowego mocno zabarwione na brązowo
Skarbnica pomysłów sama bym to wszystko mogła dostaćA może szlafrok, piżamka, torebka, śmieszny sweterek świąteczny, jakaś zawieszka do łańcuszka. Fajnym dodatkiem mogłyby być takie życzenia z czekolady
No ja teżSkarbnica pomysłów sama bym to wszystko mogła dostać
Stoliki do skakania? My mamy taki stolik do zabawy ze smyka. Od kiedy młody zaczął się podnosić jest cały czas super. Nadal się bawi. Jedyna wada, nie jest bardzo stabilny i trzeba być przy dziecku jak się nim bawiWłaśnie ta piżama mi chodziła po głowie
To chyba będzie najbardziej praktyczne i wiem ze będzie używać
Dziękuje bardzo [emoji8]
Mamusie maluchów- co dla 6 miesięcznego dziecka? Czy takie stoliki do skakania to dobry pomysł?
Myśle że tak jak nie od razu to na pewno dorosnie do niego. Ja wolę takie zabawki na wyrost. Nasz ma większość takich dla starszych, ale nawet takimi można się bawić tylko na początku inaczej