Miliaa nie omieszkam im przypomnieć, jak będzie taka okazja
A w takim razie gdzie miałaś transfer, też w Novum, czy gdzieś przeszłaś? Ja mam złe doświadczenia po Invimedzie, gdzie bezsensownie zrobili mi dwa IUI - jedno po czasie (bo były święta i klinika była zamknięta - rok temu) - mimo to wyciągnęli pieniądze - a drugi raz jak prawie nie było nasienia (bo jajeczko nagle dojrzało i trzeba było się spieszyć, a my dzień wcześniej trochę porozrabialiśmy
), więc jakoś od razu na iVF skierowałam się do Novum. W Invimedzie zresztą nikt nas na to nie namawiał, oni i 10 IUI by zrobili, zgodnie z życzeniem klienta. W każdym razie to jest moje doświadczenie... Cieszę się, że się udało i super, że wstawiłaś suwaczek!
Niech Ci rośnie zdrowo maluszek
Aduś - widzisz, jestem jeszcze zielona, nie skojarzyłam, że estradiol to dzisiejsze badanie
Nie pytałam o poziom szczerze mówiąc, zadowoliłam się stwierdzeniem, że "hormony bardzo dobre"... W piątek zapytam. W Novum nie podają blastocysty, a w każdym razie tak stwierdzili, że 3 dni po, a decydować dokładnie będą już po punkcji, jak zobaczą, jaka jest sytuacja. Rzeczywiście, bardzo różne podejście, ja od razu miałam termin punkcji dziś wyznaczony... Oby wiedzieli, co robią... :-(