Czarna1985
Fanka BB :)
GratulucjeDziewczyny wynik 68,6!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
GratulucjeDziewczyny wynik 68,6!
Trzymam kciukiNo ja już po. Endo 8.6.Jeszcze 2 dni tylko na estrofemie, od czwartku przygotowania do transferu. Transfer w przyszły wtorek 17.12.Potem beta 23.12,a potem święta
Ten film jest w mojej pierwszej 5 Oglądam go tak z 10 razy do rokuWieczorkiem poczytam Dziekuje. Teraz pije pokrzywke i włączyłam Love actually. Jak ja uwielbiam ten film napewno poprawi mi humor. PS fajne to relanium hehe na dzisiaj tez mam. Ale dostalam tylko dwie tabletki z osrodka.
Akurat Macierzynstwo ma slabe opinie jako klinika wiec to zadna referencja.W Macierzyństwie w KRK też kariotypów się nie robi, u profesora Malinowskiego w Łodzi też nie kojarzę.
Ja wczoraj ten film oglądałam po raz milionowyWieczorkiem poczytam Dziekuje. Teraz pije pokrzywke i włączyłam Love actually. Jak ja uwielbiam ten film napewno poprawi mi humor. PS fajne to relanium hehe na dzisiaj tez mam. Ale dostalam tylko dwie tabletki z osrodka.
Jeeeeeeemówiłam, że będzie gicioGratulucje
Akurat Macierzynstwo ma slabe opinie jako klinika wiec to zadna referencja.
Kochana, nie masz co się denerwować. Tu nikt nie chce źle. Ja teraz będę dojeżdżać 500 km.No cóż, ja tam się leczę u dr Przybycienia i dr Knafel i to są specjaliści, których mogę polecić z czystym sumieniem poza tym jak ja jestem z podkarpackiego to wyjazd dla mnie 200km na leczenie jest możliwy ale na Śląsk już mam problem.
Twój komentarz jest dość agresywny, ja tylko napisałam że tam nie wykonywałam kariotypów, a nie reklamuje ośrodka do leczenia niepłodności
więc masz racje- to nie jest referencja.