reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witaj kochana,tak ,zaglądam czasami,wczoraj miałam ciężki dzień,całe popołudnie przepłakałam.Jeśli myśli mam zajęte czymś innym,to jakoś to idzie,ale jak powrócę do wspomnień to pękam.Zastanawiam się kiedy mogę próbować podejść jeszcze raz do in vitro ....trzymam kciuki za was wszystkie:)
Wierzę, że jest Ci ciężko ;( ale tak samo mocno wierzę w to, że zostanie Wam to "wynagrodzone" najszybciej jak się tylko da. A skoro już myślisz o kolejnym in vitro, to znak, że masz siłę o której możesz na chwilę obecną nie mieć pojęcia. Jest tak mocno pochowana w najskrytszych zakamarkach. Ciągle trzymam kciuki za wszystko co dobre ;*

Nie wiem co chciałabyś wiedzieć. Sa ludzie którzy nie uznają tej metody leczenia aczkolwiek moja teściowa jest pielęgniarka A jest zadowolona że chodzę właśnie do homeopatki. Na początku jakie nie wierzyłam w diagnozowanie choroby z oka póki Pani nie zaczęła mówić o nich problemach z nerkami
Opowiesz nam troche o tej homeopatce ?

Cześć dziewczyny. Od niedawna czytam te forum, a ostatnio miałam dłuższą przerwę i nie jestem na bieżąco, ale zastanawiam się nad moim przypadkiem i może Wy mi coś podpowiecie. Jestem po 2 nieudanych transferach. Przy drugim pojawiła się ciąża ale beta szybko spadła i nic z tego nie wyszło. Zgodnie z info od lekarza po dwoch dniach od odstawienia leków pojawiła się miesiączka. Okrutnie obfita i bolesna, jak zawsze bolesna. Ale wyszło to co musialo wyjść i sama się oczyscilam. Razem z lekarzem zdecydowaliśmy wykonanie badań, genetyka i immunologia. Miałam je zrobić na 2 dni przed okresem i tak zrobiłam. Tylko mój organizm lubi mi robic psikusa i zamiast dostac jak zawsze regularny okres spóźnił się o cale 2 tyg. Oczywiście mialam cicha nadzieję że juz nie przyjdzie ale testy sikance przypomniały mi że takie cuda to póki co nie u mnie. Czy mialyscie podobna sytuacje po poronieniu? Zapewne niektóre badania immuno będę musiała powtorzyc, no cóż chyba już przywykłam😉 ale najbardziej zastanawia mnie inna rzecz, mam endometrioze i cholernie bolesne miesiączki. Bóle nie do zniesienia, a teraz były łagodne, to tak na poziomie 10% normalnych bóli, prawie bez tabletek p/bólowych. Dla mnie to szok. Myślicie że możliwe jest że ta paskudna endometrioza odczepila się ode mnie?🤔
Sorki że taki dlugi poemat napisałam😕
Witaj. Od tej mendy raczej niestety się nie uwolnisz. Sama mam 4 stopień, najgorszy😑
W Gamecie nie wymagają Kariotypów. Prawda @Liliana87 ? No niby jeszcze potrafie rozróznić Kiry od Kariotypów.
Nie mówię, że nie odróżniasz. Sama mylilam to badanie. A w trzech klinikach jakie odwiedziłam kariotypy były podstawowym badaniem. Dziwne bardzo, że w gamę ie tego nie robią. Jak @Aduś16 chyba już pisała, to podstawowe badanie przy ivf.

Opowiesz nam troche o tej homeopatce ?
Nie potrafię wysłać linka do tej strony więc może Tobie się uda w googlach znaleźć
Screenshot_20191210-131809_Chrome.jpeg

Witaj. Od tej mendy raczej niestety się nie uwolnisz. Sama mam 4 stopień, najgorszy😑

Nie mówię, że nie odróżniasz. Sama mylilam to badanie. A w trzech klinikach jakie odwiedziłam kariotypy były podstawowym badaniem. Dziwne bardzo, że w gamę ie tego nie robią. Jak @Aduś16 chyba już pisała, to podstawowe badanie przy ivf.
Dobrze piszesz :) Tak jak ja nie miałam pojecia ze kariotypy sa podstwaowym badaniem. Gameta to moja pierwsza klinika i tam chce zostac.

Nie potrafię wysłać linka do tej strony więc może Tobie się uda w googlach znaleźć Zobacz załącznik 1055227
Wieczorkiem poczytam :) Dziekuje. Teraz pije pokrzywke i włączyłam Love actually. Jak ja uwielbiam ten film :) napewno poprawi mi humor. PS fajne to relanium hehe na dzisiaj tez mam. Ale dostalam tylko dwie tabletki z osrodka.

reklama
Do góry