reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Przypomnij, który to dpt? Kurcze, na prawdę się cieszę, że Ci się udało :)
BTW u mnie ból brzucha jak na okres, zwariuję do czwartku, chyba, że wcześniej dostanę @...

Chyba nie powinnaś dostać jak bierzesz tabletki?
Dzisiaj był 9dpt 4 dobowej moruli.
Mnie również jakoś za specjalnie nie bolą piersi, dziś rano i wczoraj wieczór bóle menstruacyjne... wiec to może dobry znak?

reklama
Potrzebuję żeby mnie ktoś trzasnal w lep i to porządnie... 29 listopada mieliśmy wizytę i wszystko było super git kolejna 23 grudnia takie wstępne prenatalne. I już nie mogę do tego czasu wytrzymać bo to jeszcze 2 tygodnie i zastanawiam się nad wizyta gdzieś na miejscu u ginekologa. Strasznie boję się że tego 23 zajedziemy a tam już serduszko nie będzie bić :( z objawów mdłości i zdaza się też rozmowa z kibelkiem bolące i swedzace piersi choć dziś już mniej i czasem bóle podbrzusza. Czy ja jestem normalna?
Też tak mam🙂 wizytę mam tak jak ty 23 dopiero i głupie myśli w głowie....ale z 2 strony co ma być to będzie i na to już nie mamy wpływu, trzeba zająć głowę czymś innym i przeczekać te 2 tygodnie 😉

No dokładnie. Ja byłam 3 dni w szpitalu i w tym czasie na mojej sali były 3 poronienia aż płakałam razem z tymi dziewczynami. A dziś się tak dobrze czuje ze się oczywiście zastanawiam czy wszystko jest ok :( raczej jak by miało cis być nie tak to wolałabym się dowiedzieć teraz niż tuż przed świętami :(
Kochana nic nie zrobisz ... cała ciąża jest stresem. Jest tak upragniona, że czasami człowiek boi się po prostu pierdnąć ..
zobacz ile już przeszliście. Twoje dzieciątko rośnie i czeka żeby Ciebie zobaczyć;) nie dokładaj mu stresu (wiem łatwo mi mowić)
Trzymaj się ;*

A przypomnisz który to Twój transfer i co jest przyczyną niepłodności? Ciężko mi spamiętać historie wszystkich dziewczyn, a skleroza u mnie postępująca [emoji16]

To było moje pierwsze podejście do ICSI.
1 morula m2 4 dobowa.
Krótki protokół 4 pecherzyki, 3 komórki dojrzałe, 2 zdegenerowane i jedna podana- zero mrozakow- wszystko albo nic, ze tak powiem.
Przyczyny- wrogość śluzu- moje 4 inseminacje nieudane. Reszta super podobno, podstawa męża tez. Po 4 IUI zrobiona fragmentacja DNA i tam ze skali od 1 do 15 wynik męża 17- stad tez decyzja o ICSI. I to by było na tyle

Kochana nic nie zrobisz ... cała ciąża jest stresem. Jest tak upragniona, że czasami człowiek boi się po prostu pierdnąć ..
zobacz ile już przeszliście. Twoje dzieciątko rośnie i czeka żeby Ciebie zobaczyć;) nie dokładaj mu stresu (wiem łatwo mi mowić)
Trzymaj się ;*
Dokładnie masz rację że wszystkim ale też łatwo się mówi :(

reklama
Do góry