agulla84
Fanka BB :)
Cześć dziewczyny ja już nie śpię od 2 [emoji17]trzymam kciuki za dzisiejszy dzień .
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Będzie dobrze ! Trzeba wierzyćCześć dziewczyny ja już nie śpię od 2 [emoji17]trzymam kciuki za dzisiejszy dzień .
Ja podobno bez usypiania mam mieć robione. Bo lekarz chce podobno tylko zajrzeć. Ma być głupi jaś i przeciwbólowe.Kciuki zaciśnięte!!!Spróbuj usnąć, a w razie gdyby się nie udało, to podczas narkozy na pewno pośpisz. Będzie dobrze!!!
Ja jestem trochę ponad miesiąc po histero i wycięciu polipów. Nie powiem żeby to coś pomogło, ale sam zabieg choć strasznie się bałam był spoko.
Trzymaj sięCześć dziewczyny ja już nie śpię od 2 [emoji17]trzymam kciuki za dzisiejszy dzień .
Zbadalam bo lekarz nalegal ale ogólnie byśmy nie badali bo to strasznie drogie. Teraz oczywiście nie żałuję bo wiem że moje Bobo w brzuszku jest zdrowe u Paśnika byłam 2 razy na wizycie + badania to myślę że wydaliśmy około 2100 zł. Taniej niż zbadanie zarodka. Oczywiście jakie badania zleci to już zależy od wywiadu. Ja nie żałuję. I cały czas mamy kontakt @Wazne ze sie udało Ale zbadalas tez zarodek.
Cześć dziewczyny ja już nie śpię od 2 [emoji17]trzymam kciuki za dzisiejszy dzień .
Bo jest. Wiadomo, ze to nie cukierki, ale paracetamol mozna w ciazy brac.A ja raz wzięłam apap jak mnie głowa bolała bo myślałam że jest na 100 % bezpieczny
Dziś betujemy? Czy coś złe zrozumiałam?
Dziś betujemy? Czy coś złe zrozumiałam?
Dziękuje za odpowiedź [emoji8]Roznie mowa o ciazy biochemicznej ze rzadko jest to trisomia czyli jakies abberacje chromosowe czyli wlasnie genetyka. Najczesciej jest cos zwiazanego ze zlym podzialem komorek na bardzo wczesnym etapie albo o wadzie trofoblastu albo poprstu z nie dospasowaniem sluzowki do wieku zarodka. (ja niestety znam to juz na pamiec)
Moj lekarz twierdzi ze to wadliwy zarodek i natura sama dazy do usuniecia takiego zarodka zeby nie urodzic chorego dziecka. Takich biochemi podobno jest w naturze bardzo duzo. Powiedzial mi ze gdyb zrobil kobietom zdorwym in vitro to 50 procent bylaby wadliwymi zarodkami. I tu co ciekawostka gdzies wyczytalam ze jesli organizm sam podoła i odruca takie zarodki to immunologia powinna byc w normie. No i widzisz badz tu madry