reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Proszę czy możesz mnie trochę zarazić swoim optymizmem :D :laugh2:. Potrzeba mi tego bo ja właśnie się tak nastawiam ze będzie u mnie porażka z przytupem no i ostatnia szansa bo ostatnie pingwiny zabieram... już się zapowiedzialam z wizytą Sylwestrową u przyjaciółki w Łodzi w dniu robienia bety tylko jeszcze nie wiem czy alkohol do bagażnika zapakuje, to zależeć będzie od wyniku bety w dniu wyjazdu :rofl2::laugh2:
Czyli u Ciebie testowanie jakoś przed wigilią wypadnie :-) :). Wow!!!
Uwaga!!! Zarażam!!! Co ma być to będzie. Ten rok się nam już kończy. Jak się nam skończy źle, to zaraz potem nowy rok i nowy start. A jak się skończy dobrze (w co aktualnie to chyba już nie bardzo wierzę) to będę w szoku jak @Justi55 😊
Tak, jak się wszystko czasowo dobrze rozegra to na wigilię będę wiedziała.
I to mnie tak chyba trochę bojowo nastawiło. No bo nie chcę mieć całych zjeb****h świąt przez to że się nie uda. No bo bez sensu. Zresztą to pierwsze święta naszego młodego więc tym bardziej. Alko zapakuj wcześniej. Zawsze kto inny może skorzystać 😘

Od poniedziałku zapraszam Cię w każdej godzinie i dniu. Ciekawa jestem, jak chłopcy zareagują na Maksia :)
Nie wiem, kiedy ją (betę) zrobić, by to miało sens, może w czwartek?. Wizytę mam 10 dpt (sobota) i ona jest pod znakiem zapytania - bo chłopcy w dniu transferu takie jazdy odwalali, że hej. A jak na złość winda na PKP nie działa.
No to będę się odzywać. Betę zrób może środa/czwartek. Potem będziesz się martwić resztą. Jak bedzie dobrze, czego Ci mega życzę ❤️to na pewno coś sensownego wykminisz.

Będę trzymać kciuki, a smęcić to i tak pewnie będziesz :p. Każda przechodzi ten etap😉
Ja dostałam @ 2 dni temu i to jest bardzo dziwna @. Na początku leciało troszkę takiego czarnego brudu, pierwszy raz taki kolor widziałamo_O A potem trochę krwi i w sumie mam już chyba po miesiączce bo wkładka czysta pół dnia, no strasznie skąpa i krótka była, nie wiem o co chodzi?
Ja właśnie nie bardzo ogarniam, za każdym razem podobne dawki leków, za każdym razem sztuczny cykl, a okres za każdym razem inaczej trwa i wygląda też nie tak samo.

Ja właśnie nie bardzo ogarniam, za każdym razem podobne dawki leków, za każdym razem sztuczny cykl, a okres za każdym razem inaczej trwa i wygląda też nie tak samo.
Mi lekarz mówił że miesiączka zależy od ukrwienie endometrium, im grubsze tym miesiączka obfitsza i to w sumie ma sens. U mnie też za każdym razem inna @

To uczucie kiedy po odstawieniu leków wreszcie pojawia się @. Może dziwne, ale na serio bardzo się ucieszyłam😊
Ostatnie podejście w 2019 czas start. Obiecałam sobie, że co by nie było nie pozwolę sobie popsuć świąt, i że nie będzie żadnego nastawienia typu "to ostatnia szansa", więc jakbym zaczynała smęcić, to kopnijcie mnie pls w 4 litery😘
Mooocne✊✊✊✊

@ilmenau ,co u Ciebie-po polubieniach widzę ,że zaglądasz 😀 😀 😀 Jak Majeczka?

Cześć Dziołchy!
Pięknej niedzieli Wam życzę🥰

Ja po wczorajszym obiedzie u Teściowej(tak,tak-na razie żyję) idę dzisiaj z Małżem na siłkę-trza dołożyć kolejną cegiełkę do tajnego planu "będę LASKA na wiosnę"😅
Ty dobra jesteś 😀😀😀a wiesz, że przed wiosną to jeszcze czyha na nas zima i święta też czyhają?

reklama
Do góry