Szczerze mówiąc nie wiem czy to jest to samo...to już będzie 11t6d także tak doktorek kazał przyjśćTo już ? Tak szybko. Mi wyliczyli na 2.01 usg genetyczne ale to nie to samo jak się domyślam ?
reklama
Netiaskitchen
Fanka BB :)
Uwaga!!! Zarażam!!! Co ma być to będzie. Ten rok się nam już kończy. Jak się nam skończy źle, to zaraz potem nowy rok i nowy start. A jak się skończy dobrze (w co aktualnie to chyba już nie bardzo wierzę) to będę w szoku jak @Justi55Proszę czy możesz mnie trochę zarazić swoim optymizmem . Potrzeba mi tego bo ja właśnie się tak nastawiam ze będzie u mnie porażka z przytupem no i ostatnia szansa bo ostatnie pingwiny zabieram... już się zapowiedzialam z wizytą Sylwestrową u przyjaciółki w Łodzi w dniu robienia bety tylko jeszcze nie wiem czy alkohol do bagażnika zapakuje, to zależeć będzie od wyniku bety w dniu wyjazdu
Czyli u Ciebie testowanie jakoś przed wigilią wypadnie . Wow!!!
Tak, jak się wszystko czasowo dobrze rozegra to na wigilię będę wiedziała.
I to mnie tak chyba trochę bojowo nastawiło. No bo nie chcę mieć całych zjeb****h świąt przez to że się nie uda. No bo bez sensu. Zresztą to pierwsze święta naszego młodego więc tym bardziej. Alko zapakuj wcześniej. Zawsze kto inny może skorzystać
Netiaskitchen
No to będę się odzywać. Betę zrób może środa/czwartek. Potem będziesz się martwić resztą. Jak bedzie dobrze, czego Ci mega życzę to na pewno coś sensownego wykminisz.Od poniedziałku zapraszam Cię w każdej godzinie i dniu. Ciekawa jestem, jak chłopcy zareagują na Maksia
Nie wiem, kiedy ją (betę) zrobić, by to miało sens, może w czwartek?. Wizytę mam 10 dpt (sobota) i ona jest pod znakiem zapytania - bo chłopcy w dniu transferu takie jazdy odwalali, że hej. A jak na złość winda na PKP nie działa.
Netiaskitchen
Ja właśnie nie bardzo ogarniam, za każdym razem podobne dawki leków, za każdym razem sztuczny cykl, a okres za każdym razem inaczej trwa i wygląda też nie tak samo.Będę trzymać kciuki, a smęcić to i tak pewnie będziesz . Każda przechodzi ten etap
Ja dostałam @ 2 dni temu i to jest bardzo dziwna @. Na początku leciało troszkę takiego czarnego brudu, pierwszy raz taki kolor widziałam A potem trochę krwi i w sumie mam już chyba po miesiączce bo wkładka czysta pół dnia, no strasznie skąpa i krótka była, nie wiem o co chodzi?
Pójdźka
Mi lekarz mówił że miesiączka zależy od ukrwienie endometrium, im grubsze tym miesiączka obfitsza i to w sumie ma sens. U mnie też za każdym razem inna @Ja właśnie nie bardzo ogarniam, za każdym razem podobne dawki leków, za każdym razem sztuczny cykl, a okres za każdym razem inaczej trwa i wygląda też nie tak samo.
nieagatka
To to samo. Robi sie do max 13t5d.To już ? Tak szybko. Mi wyliczyli na 2.01 usg genetyczne ale to nie to samo jak się domyślam ?
Ja mialam we wtorek, w 12t2d.
MooocneTo uczucie kiedy po odstawieniu leków wreszcie pojawia się @. Może dziwne, ale na serio bardzo się ucieszyłam
Ostatnie podejście w 2019 czas start. Obiecałam sobie, że co by nie było nie pozwolę sobie popsuć świąt, i że nie będzie żadnego nastawienia typu "to ostatnia szansa", więc jakbym zaczynała smęcić, to kopnijcie mnie pls w 4 litery
Netiaskitchen
Ty dobra jesteś a wiesz, że przed wiosną to jeszcze czyha na nas zima i święta też czyhają?@ilmenau ,co u Ciebie-po polubieniach widzę ,że zaglądasz Jak Majeczka?
Cześć Dziołchy!
Pięknej niedzieli Wam życzę
Ja po wczorajszym obiedzie u Teściowej(tak,tak-na razie żyję) idę dzisiaj z Małżem na siłkę-trza dołożyć kolejną cegiełkę do tajnego planu "będę LASKA na wiosnę"
reklama
Ty dobra jesteś a wiesz, że przed wiosną to jeszcze czyha na nas zima i święta też czyhają?
NO,NO...OBY TO TYLKO TE ŚWIĘTA CZYHAŁY....A tu chipsiki się do Ciebie cieszą,paluszki,krakersiki,piweczko...echhhhh
Dam radę!
#murawalaskanawiosnę
Podziel się: