reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau ,co u Ciebie-po polubieniach widzę ,że zaglądasz 😀 😀 😀 Jak Majeczka?

Cześć Dziołchy!
Pięknej niedzieli Wam życzę🥰

Ja po wczorajszym obiedzie u Teściowej(tak,tak-na razie żyję) idę dzisiaj z Małżem na siłkę-trza dołożyć kolejną cegiełkę do tajnego planu "będę LASKA na wiosnę"😅

Zaglądam a jakże! Moja gwiazdeczka zasypia tylko przy cycku (albo z cyckiem w buzi), więc jak chce żeby się wyspala i nie była marudna to leżę z nią, czasem przeczytam cały internet a czasem śpię z nią, bo w końcu macierzyński to urlop :D

Ty tam nie szalej z tym odchudzaniem jak ja tu ✊✊✊ żebyś była gruba po następnym podejściu. Schudniesz po ciąży! Wiem co mówię, bo ja przy Majce już mam mniej niż przed stymulacja nawet. Więc teraz ciasteczka, torciki i inne czekolady, bo potem nie będzie czasu, żeby się tym delektować 😂

reklama
Witam Was dziewczyny! Potrzebuję rady. Czy jest wsród Was dziewczyna która była stymulowana do in vitro z torbielą na jajniku? Ja torbiele mam ciąge. Odnawiają się co miesiąc, nie chcą schodzić po tabletkach anty.

Jezusieeeeeeeeeeeee dopiero wracam po weekendzie. Bylam u sasiadki i zamiast cieszyszyc sie cztero zebnym dzisckiem cala noc bawilam pelno uzebionego buldorzka :) wygladam jak menel. I odsypilama do 13 godziny, kiedy maz mnie obudzil i sie pytal czy ma dzisiaj smiecy wywiezc (u nas raz w miesiacu). I to sa uroki bycia bezdzietnym :))

Tak ja :) I kropek był też podany jak była torbiel :) Obecnie 29 tc o torbiel znikła
Z nieba mi spadłaś. A ja sie denerwuje czy to nie jest jakieś szaleństwo totalne. A jaki u Ciebie jest problem że musiałaś korzystać z in vitro? Ja mam endometrioze, niskie amh, ciągłe torbiele. Od dziś biore leki na stymulację. Bardzo, bardzo Ci gratuluję ze nosisz dzidziusia pod sercem. Z którym razem Ci się udało?

Witam Was dziewczyny! Potrzebuję rady. Czy jest wsród Was dziewczyna która była stymulowana do in vitro z torbielą na jajniku? Ja torbiele mam ciąge. Odnawiają się co miesiąc, nie chcą schodzić po tabletkach anty.
Ja miałam jedną torbiel. Była cały czas. Brałam od 18 DC gonapeptyl a potem stymulacja i ciaza. Lekarz tłumaczył że musi się choć zmniejszyć w 1 DC i tak się stało.

Z nieba mi spadłaś. A ja sie denerwuje czy to nie jest jakieś szaleństwo totalne. A jaki u Ciebie jest problem że musiałaś korzystać z in vitro? Ja mam endometrioze, niskie amh, ciągłe torbiele. Od dziś biore leki na stymulację. Bardzo, bardzo Ci gratuluję ze nosisz dzidziusia pod sercem. Z którym razem Ci się udało?
Hm to jesteśmy ten sam przypadek :) Endometrioza II stopnia. Torbiel usuwana kilka krotnie i ciągle odrastala :/Szłam długim protokołem. Udało się za pierwszym razem ale transfer robiony po 2 cyklach...ryzyko hiperki

Ja miałam jedną torbiel. Była cały czas. Brałam od 18 DC gonapeptyl a potem stymulacja i ciaza. Lekarz tłumaczył że musi się choć zmniejszyć w 1 DC i tak się stało.
Hm... a gdzie sie leczysz? Ja 2 mce temu miałam 3, dwie z nich gdzieś się podziały a ta jedna jest nadal. Nie wiem czy czynnościowa czy endometrialna. Matrwię się ze mam brać leki stymulujące a ona tam przeszkadza. Lekarz też nie zachwycony.

reklama
Hej. Dziewczynki czy któraś z Was mimo dużych dawek leków słabo się srtmulowala, ale uzyskała ładne komórki, a później zarodki?
Jestem na długim protokole, brałam bemfole 300j, codziennie gonalpeptyl i od czwartku menopur 300j. Wstępnie miałam 12 pęcherzyków , a tylko 5 ruszyło i coś można na nich pracować. To moja 3 stymulacja i za każdym razem jest to samo. Wcześniej miałam inne leki i mniejsze dawki, zmieniałam lekarza i mam te leki to napisałam w dużych dawkach i znowu lipa. Pocieszcie mnie bo siedzę od rana i becze :(

Do góry