reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@ilmenau ,co u Ciebie-po polubieniach widzę ,że zaglądasz 😀 😀 😀 Jak Majeczka?

Cześć Dziołchy!
Pięknej niedzieli Wam życzę🥰

Ja po wczorajszym obiedzie u Teściowej(tak,tak-na razie żyję) idę dzisiaj z Małżem na siłkę-trza dołożyć kolejną cegiełkę do tajnego planu "będę LASKA na wiosnę"😅

Zaglądam a jakże! Moja gwiazdeczka zasypia tylko przy cycku (albo z cyckiem w buzi), więc jak chce żeby się wyspala i nie była marudna to leżę z nią, czasem przeczytam cały internet a czasem śpię z nią, bo w końcu macierzyński to urlop :D

Ty tam nie szalej z tym odchudzaniem jak ja tu ✊✊✊ żebyś była gruba po następnym podejściu. Schudniesz po ciąży! Wiem co mówię, bo ja przy Majce już mam mniej niż przed stymulacja nawet. Więc teraz ciasteczka, torciki i inne czekolady, bo potem nie będzie czasu, żeby się tym delektować 😂

reklama
Witam Was dziewczyny! Potrzebuję rady. Czy jest wsród Was dziewczyna która była stymulowana do in vitro z torbielą na jajniku? Ja torbiele mam ciąge. Odnawiają się co miesiąc, nie chcą schodzić po tabletkach anty.

Jezusieeeeeeeeeeeee dopiero wracam po weekendzie. Bylam u sasiadki i zamiast cieszyszyc sie cztero zebnym dzisckiem cala noc bawilam pelno uzebionego buldorzka :) wygladam jak menel. I odsypilama do 13 godziny, kiedy maz mnie obudzil i sie pytal czy ma dzisiaj smiecy wywiezc (u nas raz w miesiacu). I to sa uroki bycia bezdzietnym :))

Tak ja :) I kropek był też podany jak była torbiel :) Obecnie 29 tc o torbiel znikła
Z nieba mi spadłaś. A ja sie denerwuje czy to nie jest jakieś szaleństwo totalne. A jaki u Ciebie jest problem że musiałaś korzystać z in vitro? Ja mam endometrioze, niskie amh, ciągłe torbiele. Od dziś biore leki na stymulację. Bardzo, bardzo Ci gratuluję ze nosisz dzidziusia pod sercem. Z którym razem Ci się udało?

Witam Was dziewczyny! Potrzebuję rady. Czy jest wsród Was dziewczyna która była stymulowana do in vitro z torbielą na jajniku? Ja torbiele mam ciąge. Odnawiają się co miesiąc, nie chcą schodzić po tabletkach anty.
Ja miałam jedną torbiel. Była cały czas. Brałam od 18 DC gonapeptyl a potem stymulacja i ciaza. Lekarz tłumaczył że musi się choć zmniejszyć w 1 DC i tak się stało.

Z nieba mi spadłaś. A ja sie denerwuje czy to nie jest jakieś szaleństwo totalne. A jaki u Ciebie jest problem że musiałaś korzystać z in vitro? Ja mam endometrioze, niskie amh, ciągłe torbiele. Od dziś biore leki na stymulację. Bardzo, bardzo Ci gratuluję ze nosisz dzidziusia pod sercem. Z którym razem Ci się udało?
Hm to jesteśmy ten sam przypadek :) Endometrioza II stopnia. Torbiel usuwana kilka krotnie i ciągle odrastala :/Szłam długim protokołem. Udało się za pierwszym razem ale transfer robiony po 2 cyklach...ryzyko hiperki

Ja miałam jedną torbiel. Była cały czas. Brałam od 18 DC gonapeptyl a potem stymulacja i ciaza. Lekarz tłumaczył że musi się choć zmniejszyć w 1 DC i tak się stało.
Hm... a gdzie sie leczysz? Ja 2 mce temu miałam 3, dwie z nich gdzieś się podziały a ta jedna jest nadal. Nie wiem czy czynnościowa czy endometrialna. Matrwię się ze mam brać leki stymulujące a ona tam przeszkadza. Lekarz też nie zachwycony.

reklama
Hej. Dziewczynki czy któraś z Was mimo dużych dawek leków słabo się srtmulowala, ale uzyskała ładne komórki, a później zarodki?
Jestem na długim protokole, brałam bemfole 300j, codziennie gonalpeptyl i od czwartku menopur 300j. Wstępnie miałam 12 pęcherzyków , a tylko 5 ruszyło i coś można na nich pracować. To moja 3 stymulacja i za każdym razem jest to samo. Wcześniej miałam inne leki i mniejsze dawki, zmieniałam lekarza i mam te leki to napisałam w dużych dawkach i znowu lipa. Pocieszcie mnie bo siedzę od rana i becze :(

Do góry