reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny, czy któraś z Was miała brac relanium 5mg przez kilka dni po transferze? Mam brać dwie dziennie.... dzisiaj odstawiłam, wszystko inne biorę (obie wersje luteiny i estrofem), ale relanium odstawiłam (miałam brać dwa razy dziennie). Normalnie wczoraj miałam ochote wsadzić zapałki w oczy, dwa razy przysnęłam przy dzieciakach. To dla nich zwyczajnie niebezpiecznie... kurde. Mam obawy.
Tak, ja brałam. Działało mega, ale funkcjonować mogłam normalnie,a w nocy spałam zajebiście. Ale i bez relanium może być ok, albo z relanium może się nie udać, więc myślę że to nie zmieni za wiele

@Breath_less transfer mam zaplanowany na 11.45 ;)

Ja 12.10 miałam.
Z 4 pęcherzy- 3 komórki,2 zdegradowane w drugiej dobie.
Zero mrozakow, podana 4 dobowa morula- podobno o bardzo dobrych parametrach ładnie dzieląca się. Jutro niedziela stad pewnie morula a nie blascysta. Usłyszałam Że duża szansa na ciąże... okaże się :)
Weryfikacje mam na szczęście w cenie wiec już od 3 grudnia badają betę potem 6 i 10.
Jestem dziwnie spokojna po relanium🤭[emoji4]

No to ja już leżę z moim kropeczkiem [emoji173]️ Jestem też po akupunkturze, śmiać mi się chciało jak mi wbijali te igły [emoji23] wiem, że będzie dobrze [emoji1360]

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] trzymam kciukasy!
Czy masz mrozaki?
Czy po transferze ktoś dawał Ci jakieś wytyczne postępowania oprócz leków ?
Bo mi nikt nic nie powiedział 🤯

[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110] trzymam kciukasy!
Czy masz mrozaki?
Czy po transferze ktoś dawał Ci jakieś wytyczne postępowania oprócz leków ?
Bo mi nikt nic nie powiedział 🤯
Nie mamy mrożaków, ale wierze w tego kropka ❤️
wytyczne hmmm ? Nie stresować się, przez pierwsze 3-4 dni się oszczędzać a pózniej „żyć normalnie” jeżeli jest to wgl możliwe 😂
Możesz sobie nospe wsiąść 2-3 razy na dobre, niektóre dziewczyny mają jeszcze relanium w zaleceniach ;)

Nie mamy mrożaków, ale wierze w tego kropka [emoji173]️
wytyczne hmmm ? Nie stresować się, przez pierwsze 3-4 dni się oszczędzać a pózniej „żyć normalnie” jeżeli jest to wgl możliwe [emoji23]
Możesz sobie nospe wsiąść 2-3 razy na dobre, niektóre dziewczyny mają jeszcze relanium w zaleceniach ;)

Ja właśnie jestem na relanium. Tez z jednym kropkiem, bez mrozakow [emoji120]
Musi się nam udać [emoji173]️

reklama
Do góry