reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?

ŚLIWECZKO TAAAK SIĘ CIESZĘ🥰🥰🥰 Super wiadomości- i tak piknie ma być aż do samiuśkiego końca😘😘😘

Witam Dziołchy!!! Przypomnienie dzwoni ,to jestem,c'nie?

Tyż pamiętam😘
No i to się pochwala!!! I wiecie że załapałam się jednak na ten cały black friday😉Co prawda nie futerko (a swoją drogą to @fredka84 pokażesz to futerko jak kupisz?) Fotelik samochodowy kupiliśmy dla dziecinki😊prawie 20% taniej, ale i tak się mega cieszymy😀

Tak mój maluszek wygląda jak mały miś bo już ma zarysy rączek i nóżek. Ma 2.5cm i Pani doktor jest bardzo zadowolona mówi że wszystko jest super. Kolejna wizyta 23 grudnia a to już prenatalne. A u ciebie jak?
🥰🥰🥰Boskie wiadomości!!! Jak dobrze, że wszystko super!!! Wyczekałaś i wywalczyłaś to swoje malutkie szczęście!!! ❤️I niech już mały miś nie stresuje Mamusi. Dużo nudy od teraz do szczęśliwego końca kochana!!!

ŚLIWECZKO TAAAK SIĘ CIESZĘ🥰🥰🥰 Super wiadomości- i tak piknie ma być aż do samiuśkiego końca😘😘😘
No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)

No ale co strachu się najadlam bo w poniedziałek wieczorem zaczęłam mocno krwawic i pojechaliśmy na sor i mnie zostawili i wypuścili wczoraj dopiero. Teraz jest już lepiej i tych plamien dziś praktycznie nie miałam. Ale jeszcze w to nie mogę uwierzyć że Ja w ciąży jestem :) :) :)
Powieś sobie to usg w widocznym miejscu. Będzie Ci przypominać że jesteś w ciąży i wszystko jest już ok😘

@sandra777.12 ,@Breath_less =Kochaniutkie meeega,megaaa mocne kciukasy za jutrzejsze owocne przeloty do bazy✊✊✊ Niech KROPKI ZOSTANĄ z Wami na kolejne 8,5 miesiąca.
Piszę już dziś -bo wieta,następne przypomnienie dopiera za tydzień😂😂😂
A serio ,to jutro praca a po ooooooooszzzzz,orzeszki-jakże wyczekiwany,najwspanialszy,urodzinowy obiad u Teściowej🤪

Pewno jeszcze długo będzie to uczucie..to chyba normalne.Ale przyjdzie ten czas;)
A tymczasem odpoczywaj Kochana i dbaj o Was😘

reklama
Do góry